Zašto su baš Francuskinje umetnice ZAVOĐENJA? Otkrivamo 7 suptilnih TRIKOVA koje redovno koriste, a muškarce dovode do ludila

Vesti 03.11.2022 12:18 1

Šta je to toliko privlačno u Francuskinjama zapitala sei Džejmi Ket Kalan, autorka knjige iz 2009. "Francuskinje ne spavaju same"

Zašto su baš Francuskinje umetnice ZAVOĐENJA? Otkrivamo 7 suptilnih TRIKOVA koje redovno koriste, a muškarce dovode do ludila

Shutterstock

Džejmi je inače Amerikanka, ali je odrasla sa bakom Francuskinjom. 

Shvatila je da Francuskinje imaju nešto što Amerikanke jednostavno nemaju. Dakle, otišla je u Francusku da nauči kako postižu tu naizgled laku mešavinu šarma i zavodljivosti.


Kako Francuskinje zavode muškarce?

1. Francuskinje ne izlasze na sastanke

One zaista ne gube vreme na sastanke i na njihovo ugovaranje. Spontane su i svaki trenutak koriste za upoznavanje.


2. Organizuju zabave

I to ne bilo koje zabave- već prave proslave za zrele ljude. Zaboravite one bučne žurke na fakultetu sa jeftinim pivom i preglasnom muzikom u prošlosti. Umesto toga, dokažete svima koje poznajete da ste sofisticirana, svetska žena koja ume da organizuje nezaboravnu zabavu. Pozovite i stare i nove prijatelje. Pokažite svoje kulinarske i zabavne veštine.


3. Prošetajte

Francuskinje svuda šetaju Da, to je odlična vežba, ali one to takođe rade da bi bile viđene. Kada idete u šetnju sa potencijalnim ljubavnikom, on ne zna da je to sastanak. Plus, on vidi druge muškarce kako te gledaju i prepoznaje konkurenciju.


4. Isključite aplikacije za upoznavanje

Francuskinje to više vole na stari način, pa isključite Tinder na neko vreme. Sa muškarcima se sreću u muzejima, barovima i na zabavama (zar nismo već spomenuli koliko su žurke važne?). 


5. Budite prirodne

Francuski izgled se odnosi na prirodu. To znači da izaberete jedan deo tela i da ga pokažete. Ne preterujte sa detaljima. Manje je uvek više.

6. Pozdravite svog bivšeg.

Francuskinje su suptilne i stalno im je do zdravih i normalnih odnosa. One žele da ostave utisak srdačnosti i opuštenosti.


7. Imate pravo da budete neraspoložene

Izrazite se. Nikada ne skrivajte svoje emocije. Dozvolite sebi da budete komplikovana, lepa žena kakva zaista jeste.  Život je mnogo zabavniji kada ne pokušavate da jurite savršenstvo sve vreme!

 

 

Komentari (1)
Loading
Matija
03.11.2022 17:05

Kakva glupost, sta rade franciskinje koje ne vole zurke I introvertne su? Spavaju same?