Šokantan VIDEO: Nakon što je uzela MAČE i počela da peva, devojka se FRAPIRALA i počela da trči, vrišti i plače, a životinju ZAFRLJAČILA

K.Ć. Vesti 02.10.2022 21:30 0

Ova influenserka je stekla ogromnu popularnost za samo nekoliko dana

Šokantan VIDEO: Nakon što je uzela MAČE i počela da peva, devojka se FRAPIRALA i počela da trči, vrišti i plače, a životinju ZAFRLJAČILA

Printscreen/Twitter

Kreirajući video na TikTok-u, odlučila je da zagrli mače. Svi znamo koliko dobro privlače javnost. Ko ne voli klipove o mačićima? Ovaj put, međutim, video je premašio njena najluđa očekivanja.

U početku ništa ne nagoveštava predstojeću katastrofu. Žena uzima mače u naručje i privija ga uz lice, gledajući u kameru i pevajući. Mače je simpatično. 

Ali čekaj... šta mu je u ustima?

Mačka sa mišem u ustima

Mali je doneo influenrki poklon! Malog miša. Žena to, međutim, nije očekivala i reagovala je prilično burno. Ne znamo gde je snimak snimljen, ali njen vrisak se verovatno čuo širom države.

Sledećih 30+ sekundi videa gledamo ženu kako trči, vrišti, plače, baci se na zemlju i preti da će završiti sa snimanjem TikToka. Mora se, međutim, priznati da čvrsto drži telefon u ruci i skoro sve vreme dobro uokviruje svoj očaj. Bez obzira da li je stvarna reakcija ili ne, ne možete a da se ne nasmejete njenoj reakciji.

Ženin video je otkrio korisnik Tvitera po imenu @heirjordinn. Video koji je objavila zabavio je preko šest miliona ljudi. 

Jedino što nije smešno u ovoj priči je način na koji je žena bacila mače, bez obzira šta bi joj se moglo dogoditi. I to je bio samo poklon! Ne znamo u kakvom je stanju mače, ali se nadamo da je, pošto je u ovom uzrastu uhvatilo tako zgodnog miša, palo na sve četiri šape.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading