“Naj žena” na Festivalu SRPSKE trpeze: Biramo NAJ DOMAĆICU i NAJ MAMU, pobednice čekaju VREDNE nagrade

J.V. Vesti 09.09.2022 11:55 0

Udruženje ,,Čuvari ognjišta“ uz pokroviteljstvo Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, organizuje manifestaciju ,,Festival srpske trpeze“, koja će se 10 i 11. septembra ove godine održati u Tržnom centru BIG Rakovica

“Naj žena” na Festivalu SRPSKE trpeze: Biramo NAJ DOMAĆICU i NAJ MAMU, pobednice čekaju VREDNE nagrade

Festival srpske trpeze

Cilj manifestacije je da doprinese očuvanju našeg gastronomskog nasleđa, a kroz različite aktivnosti u izlagačkom, takmičarskom, edukativnom i kulturnom programu posetiocima festivala predstaviće se veliki broj učesnika i izlagača. Na jednom mestu biće aktuelni prvaci i uvaženiji takmičari sa različitih manifestacija u Srbiji, kao i proizvođači hrane i pića kojima se Srbija ponosi.

Na “Festivalu srpske trpeze” u nedelju 11. septembra predstaviće se i naš portal “Naj žena”, udruženje ""Asocijacija mama Srbije" i portal "Alo". Osim nezaboravnog druženja, spremili smo vam i mnogo zanimljivih takmičenja i vrednih nagrada za pobednice.

Biraćemo “naj domaćicu” i to tako što smo osmislili zanimljivo takmičenje u kulinarskim veštinama, a pobednica i najspretnija domaćica osvojiće “Alfa Plam” šporet.

Takođe, izabraćemo i “naj mamu”. Sve mame koje žele da učestvuju rešavaće kviz znanja o pravilnoj ishrani dece, a mama koja bude pobedila, kući će odneti “Gorenje smootihe maker”.

Osim toga, imaćemo i takmičenje za “naj recept”, pa vas pozivamo da dođete na naš stand, podelite s nama vaš omiljeni recept, mi ćemo ga objaviti na sajtu, a naše čitateljke će izabrati tri koja im se najviše sviđaju. Prvoplasirani osvaja “Vivax mikrotalansu rernu”, drugoplasirani mikser “Gorenje”, a treća nagrada je ketler “Gorenje”.

Sve detalje i satnici takmičenja dobićete na štandu portala "Naj žena", pa zato dođite da se upoznamo, družimo, takmičimo i zabavljamo.

Vidimo se 11. septembra u TC Rakovica!

 

 

Komentari (0)
Loading