Pismo naše čitateljke: Kada sam saznala gde odlazi PLATA mog supruga, ŠOKIRALA SAM SE, on nju SPONZORIŠE!

K.Ć. Vesti 06.04.2023 17:30 0

Finansije su često okidač sukoba u porodici i familiji. Zajam, podela imovine ili obična ljubomora

Pismo naše čitateljke: Kada sam saznala gde odlazi PLATA mog supruga, ŠOKIRALA SAM SE, on nju SPONZORIŠE!

Shutterstock

Međutim, sa nama je svoju priču podelila žena Ž.O. iz okoline Zrenjanina. 

"Moj suprug više voli da sponzoriše svoju nezaposlenu sestru nego da se brine o sopstvenom detetu koje će se uskoro roditi" – priznala je ona, tražeći podršku ljudi. 

"Njegova sestra je pijavica"

"Moj partner je odrastao u siromašnoj porodici. On trenutno zarađuje pristojne prihode, ali jedini ima stalan posao i dobru platu u njegovoj porodici" - počinje svoju ispovest žena.

"Njegova sestra (23 godine) je – ne plašim se da upotrebim ovu reč – pijavica, ali on žmuri na probleme sa njom. Devojka je neodgovorna, "anti" sklona bilo kom obliku zaposlenja (ona misli da "zašto da gubimo vreme na posao, pošto imamo život") i prezire me što sam je "izbacila" pre godinu dana. 

Ako imate i vi sa nama da podellite vašu neku priču, pišite nam na redakcija@najzena.rs.

Sada je gruba prema meni i ne krije da 'jedva čeka da njen brat se razvede od mene'. Okreće celu familiju protiv mene. Moj suprug ne prestaje da finansira njene hirove. Čak joj dozvoljava da koristi njegovu kreditnu karticu.

Ozbiljni problemi su počeli kada sam zatrudnela i ostala sam bez pune plate. Nisam mogla više da radim zbog drugog stanja, pa sam počela da gledam na naše troškove: ispostavilo se da pokrivam oko 70 odsto troškova našeg zajedničkog života. Moj partner i ja smo se dogovorili da ćemo pokušati da budemo ekonomičniji, ali zbog velikih hirova njegove sestre, on praktično živi na poslu jer ne može dovoljno da zaradi.

Morala sam sama da renoviram bebinu sobu (jer on nema vremena), ali mi je jednog dana dao svoju karticu i sve podatke kako bismo mogli da podelimo troškove. Na moje iznenađenje, nisam uspela da izvršim bilo kakvu transakciju. Stalno je bila odbijena. Nešto me je povuklo i prijavila sam se na njegov nalog da vidim o čemu se radi. Ispostavilo se da je njegova mlađa sestra u roku od nedelju dana uzela preko 80.000 dinara sa računa. Bila sam potpuno šokirana!

Odmah sam pokrenula razgovor o tome. Molio me je da se suzdržim od svađe i da samo sačekam nekoliko dana do njegove sledeće plate. Naravno, opet sam morala da iz svog džepa platim sve stvari za dete.

Sledećeg meseca situacija se ponovila. Ušla sam na nalog i videla kako devojka obavlja sve više transakcija. Ovog puta sam odlučila da reagujem i zamrznem njegovu karticu. Zanimljivo, njegova sestra je shvatila pre nego on. Posle nekoliko dana ona je zvala i plakala, da ne može da priušti hranu sebi, gladna je i potrebna joj je pomoć.

On je napravio haos u kući. Pokušala sam da mu objasnim da će mu ona, da to nisam uradila, ponovo isisati sav novac sa računa, osim toga, umesto da je stalno sponzoriše, trebalo bi da razmišlja o sopstvenoj bebi. Takođe sam mu rekla da ne želim muža koji me ostavlja samu sa svim mojim problemima, pogotovu u trudnoći.

On to više nije mogao da toleriše i jednostavno je prestao da priča sa mnom. Nemam pojma kako da rešim ovaj problem. Jesam li možda negde pogrešila?"

Ako imate neki predlog za ovu ženu ili imate i vi sa nama da podellite vašu neku priču, pišite nam na redakcija@najzena.rs.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading