Njegova omiljena POZA otkriva šta zapravo OSEĆA prema vama: Evo kakvih LJUBAVNIKA morate da se čuvate

Vesti 10.03.2023 22:12 0

Muškarci koji vole misionarski položaju u seksu u životu se strogo drže pravila, verni su i nežni partneri koji vas neće razočarati i definitivno, takvi muškarci nisu dosadni

Njegova omiljena POZA otkriva šta zapravo OSEĆA prema vama: Evo kakvih LJUBAVNIKA morate da se čuvate

Shutterstock

Ako niste sigurne šta vaš partner oseća prema vama potrebno je da se malo zamislite i otkrijete koja je njegova najčešća i omiljena poza kada ste zajedno u krevetu. Na osnovu toga saznaćete kakav je kao ličnost, ali i da li gaji iskrena osećanja prema vama.

Misonarski položaj vole nežni

Muškarci koji vole misionarski položaju u seksu u životu se strogo drže pravila, verni su i nežni partneri koji vas neće razočarati i definitivno, takvi muškarci nisu dosadni. U ovom položaju, sva njegova pažnja je usmerena na partnerku, a tu su i kontakt očima, zagrljaji, poljupci. Ako želite stabilnost i razmenjivanje nežnosti, takav muškarac je savršen izbor za vas, ističe stručnjak za govor tela, Jan Hargrejv.

Položaj kašike za osećajnog tipa

Poza kašike, odnosno položaj u kojem oboje ležite na boku, s time da je on iza vas, otkriva muškarca koji stalno traži potvrdu ženinih osećaja. Ovaj položaj omogućava posebnu intimnost, što ukazuje na to da je vaš muškarac osećajan tip, objašnjava Hargrejv.

 

„Doggy style“ ga emocionalno ne razotkriva

 

Ako vaš muškarac obožava „doggy style“, on zapravo voli da dominira, da bude alfa muškarac i ne želi previše emocionalno da se otvara. Budući da u ovoj pozi kontakt očima izostaje, to on zapravo i želi jer tako dobija na sigurnosti. Ova poza ne vrišti emocijama koje govore o ljubavi i poštovanju, i ako insistira na tom položaju, moguće je da ima problema sa samopouzdanjem.

Ako je žena gore, muškarcu je bitno i njeno zadovoljstvo

Iako većina muškaraca najviše voli upravo ovu pozu, ona ne govori mnogo toga dobrog o njima. Ako vaš muškarac insistira na njoj, on zapravo ne želi da uloži previše truda već vama prepušta da odigrate igru. Manjak ambicije i motivacije ne odnosi se samo na seks, već i na ostale delove života jer je ovaj muškarac uglavnom navikao da mu se sve servira.

No ako ne insistira samo na ovom položaju, ali mu je jedan od dražih, reč je o zaigranoj mašti i takav muškarac može da pruži svojoj partnerki mnogo dobre zabave.

Poluzagrljaj je znak da je zadovoljan u vezi

Položaj u kojem žena leži na stomaku, a muškarac je grli prilikom odnosa u tzv. poluzagrljaju, znak je da mu je prijatno s njom i da je zadovoljan u vezi, objasnila je doktorka Odri Nelson, stručnjak za komunikaciju.

Bliski kontakt za muškarce koji vole nežnost

Ako vas vaš muškarac tokom seksa privlači sebi, znači da želi više intimnosti. Naime, privlači vas najosetljivijem delu vrata, žili, a to je znak poverenja i nežnosti. Takav tip muškarca zapravo voli da partnerka odlučuje u svemu, objasnio je stručnjak za neverbalnu komunikaciju i autor knjige „Ljubavni signali“, dr Dejvid Givens.

Ako se odmiče posle odnosa, boji se obaveza

Ako se muškarac posle seksa odmah odmakne od vas, znači da ne želi obaveze. Tim potezom stvara sigurnu udaljenost od vas, psihičku i emocionalnu, ističe Givens.

Ležanje na boku otkriva posesivca

Ako nakon odnosa leži pored vas u pozi kašike, odnosno na boku, muškarac je sasvim lud za vama, ali i pomalo posesivan. U tom položaju on vas zaklanja, što ukazuje na dominantnost. Međutim, ako želi da se mazi, ali tako da ste vi iza njega, ovaj položaj otkriva nekoga ko voli da se drugi brinu o njemu, napomenuo je Hargrejv, prenosi 24sata.hr.

Komentari (0)
Loading