Šta ste PRVO ugledali na slici: Upravo to otkriva šta vam NAJVIŠE NEDOSTAJE u životu

M. G. Vesti 13.04.2022 15:31 0

Osećate li da vam nešto nedostaje u životu, ali ne znate tačno što je to?

Šta ste PRVO ugledali na slici: Upravo to otkriva šta vam NAJVIŠE NEDOSTAJE u životu

chedonna.it

Čak i ako mislite da ne možete odgovoriti na ovo pitanje, vaša podsvest verovatno zna što vam je potrebno. Pogledajte pažljivo sliku – šta prvo vidite? Ne dopustite razumu da vas vodi, već slušajte svoje instinkte: jeste li prvo ugledali leptira ili dva lica koja međusobno komuniciraju?

Šta ste PRVO ugledali na slici: Upravo to otkriva šta vam NAJVIŠE NEDOSTAJE u životu

chedonna.it

 

Često zbog stresnih vesti i svakodnevnih obaveza zaboravimo da smo izuzetno osetljiva bića. Koliko se zapravo puta dogodi da se nađete snuždeni i tužni, a da ne znate zašto?

Vi zapravo znate razlog zašto. Ali vaš "svesni deo" čini sve da vas održi "na površini" i izbegne loše misli.

Ovaj test će vam otkriti koliko ste u kontaktu sa svojom nutrinom i otkriva ono što trenutno najviše nedostaje u vašim danim.

Leptir

Ako ste videli leptira, ono što vam trenutno najviše nedostaje je sloboda. Vi po svoj prilici, očajnički želite da se možete kretati u prirodi. Vaš dom ste počeli smatrati pravim kavezom i sve češće se hvatate kako samo odsutno gledate kroz prozor.

Ono što vam je trenutno potrebno je odmor. Pokušajte da priuštite "romantični beg". Planirajte vikend u prirodi, istražite okolne šume, idite negde gde će vas opiti mir.

Ako, pak, ne možete napustiti zatvoreni prostor, pokušajte pronaći "mentalni" beg: utočište u knjizi, slušajte stare albume, pokušajte pisati dnevnik.

Morate se odvojiti od stvarnog života: pokušajte pronaći svoju dimenziju.

Dva ljudska lica

Ono što vam trenutno najviše nedostaje je ljudski kontakt. Ako ste videli dva ljudska lica koja međusobno razgovaraju, po svemu sudeći, ono što vam trenutno najviše nedostaje je komunikacija s ljudima. Stvarno vam nedostaje dobar razgovor.

Možda je vreme da obnovite stara prijateljstva. Nazovite stare prijatelje ili člana porodice s kojim ste gotovo izgubili kontakt.

Pokušajte pronaći rešenje koje vam omogućuje da izbegnete gledanje u ekran mobitela ili računara. Ukratko, potreban vam je ljudski kontakt.

BONUS VIDEO 

 

 

Komentari (0)
Loading