Tajne Dajane i Čarlsa isplivale na površinu: Lejdi Di je želela da uradi jednu LUDOST kako bi spasila svoj brak!

K.Ć. Vesti 15.03.2022 15:14 0

Istoričar i poznati biograf Robert Lejsi opisao je u svojoj knjizi napore princeze Dajane da ohrabri svog muža da provedu noć zajedno

Tajne Dajane i Čarlsa isplivale na površinu: Lejdi Di je želela da uradi jednu LUDOST kako bi spasila svoj brak!

Tanjug/Ap

Nesrećni brak princeze Dajane

Čarls i Dajana venčali su se u katedrali Svetog Pavla 1981. godine i dobili dva sina, Vilijama i Harija. Razveli su se 1996. Kraj njihovog braka bio je u senci optužbi da je princ od Velsa imao aferu sa Kamilom.

U novoj knjizi kraljevskog biografa i istoričara "The Crown", Roberta Lejsija, on otkriva da se Dajana šalila sa svojim prijateljima, pretvarajući se da se ništa ne dešava.

Rečeno je da je Dajna želela da napije budućeg kralja kako bi ga ohrabrila da provedu noć u zajedničkoj spavaćoj sobi. Robert Lejsi je napisao: „Dajana je i tugovala i šalila se sa svojim prijateljima o bojkotu spavaće sobe. Predložila je da bi možda trebalo da pokuša da napije Čarlsa jedne noći u nadi da će ga to ohrabriti da joj se približi."

„O ne“, odgovorili su. „Znate šta se dešava kada ste pod uticajem previše alkohola. Kako bi bilo da prigušite svetla i nosite plavu periku?“ Pitao je jedan od njih.“ Na taj način bi vas mogao zameniti sa Kamilom.

„Dajana je urlala od smeha. Posle nekog vremena i nakon skrušenih razmišljanja, prihvatila je činjenicu da se u životu njenog muža postoji druga žena“ – opisao je biograf.

Tragično preminula vojvotkinja ove godine bi proslavila šezdeseti rođendan.

Komentari (0)
Loading