"NISU MU NARUČILI VEČERU, MUČKI SU GA ZLOSTAVLJALI": Ovako je jedna KONOBARICA spasila život 11-godišnjem DEČAKU!

Vesti 18.02.2022 13:39 1

Samo zahvaljujući hrabrim postupcima jedne konobarice, teško zlostavljani 11-godišnji dečak i njegova mlađa sestra sada su van životne opasnosti

"NISU MU NARUČILI VEČERU, MUČKI SU GA ZLOSTAVLJALI": Ovako je jedna KONOBARICA spasila život 11-godišnjem DEČAKU!

Printscreen/Youtube/FOX4

Ovo je upravo ona priča koja iz koje vrišti: "Ne okrećite glavu kada vidite da nešto nije kako treba".


Flavijan Karvaljo  je konobarica i menadžerka restorana Mr. Potato u Orlandu, Florida. Imala je prilično normalnu smenu za Novu godinu, 2021, sve dok nešto pre ponoći u restoran nije došao dečak sa roditeljima i mlađom sestrom.

 

Roditelji su naručili hranu za sebe i devojčicu, a za njega nisu poručili ništa. Ovo je bila prva stvar koja je izazvala njenu pažnju. Pitala ih je da li nešto nije u redu sa hranom, na šta su oni odgovorili da će mališan večerati kod kuće. Odatle je Flavijan diskretno proučavala dečakov izgled. Bio je veoma mršav i imao je ogrebotine na licu. Zatim je primetila ivice nekoliko modrica koje vire iz kragne i rukava njegove dukserice. Noseći masku i duge rukave, većina je bila skrivena. Ipak, ona je u stomaku osećala da nešto nije u redu.

Nju je definitivno kopkalo da sazna da li je dečak dobro, ali je znala da to mora da uradi tako da njegovi roditelji ne bi primete ništa neuobičajeno. Tada je odlučila da koristi znakove i da mu napiše poruke. Na prvom je velikim slovima napisala „Jesi li dobro?“.

Držala je znak tako da je dečak mogao da ga vidi, ali tako da je izvan vidika njegovih roditelja. Na taj znak, dečak je klimnuo glavom. Znajući da se čini da to nije istina, podigla je drugi znak.

Printscreen/Youtube/FOX4

 

Ovo je glasilo „Da li ti treba pomoć?“. Na ovaj znak, dečak je takođe klimnuo glavom. Karvaljo je odmah otišla pozadi i pozvala policiju. Ubrzo je stigla policija Orlanda. Odvojili su decu od roditelja i odveli dečaka u stranu da razgovaraju sa njim.

Dečak je prvo objasnio da su modrice slučajno izazvane. Na primer, tvrdio je da su mu modrice na licu nastale zato što je pao iz kreveta. One na njegovim rukama bile su posledica rvanja sa očuhom. Policija je znala da to verovatno nije istina i da je dečaku potrebna medicinska pomoć.  Kada su ga lekari pregledali, stepen njegovih povreda je u potpunosti otkriven. Modrice i ogrebotine prekrivale su mu stranu lica. Ruke su mu bile toliko u modricama da ga je bolelo da samo zasuče rukave.  Ovaj dečak je bio teško zlostavljan.


Detektivka policije Orlanda Erin Loler rekla je da je zlostavljanje laka reč za ono što mu je očuh radio. U stvarnosti, tortura to bolje opisuje. Bio je neuhranjen jer su mu roditelji uskraćivali hranu. Roditelji su ga obesili o gležnjeve i vrat na vratima svoje kuće. Očuh ga je tukao pesnicama ili drugim predmetima, kao što su grebalica za leđa i metla. Takođe su ga vezali lisicama za veliku pokretnu lutku.

Koristili su preterano vežbanje kao kaznu, primoravajući dečaka da drži dasku 30 minuta. Kada to nije mogao, tukli su ga. Dečak je rekao policiji da je zlostavljanje počelo oko Božića. Očigledno je „Deda Mraz” rekao da treba da bude kažnjen. Roditelji su ga vezali lisicama za nameštaj i on je morao da smisli kako da se oslobodi.

Te noći kada je konobarica pozvala policiju, oni su optužili očuha, Timotija Vilsona, za zlostavljanje i zanemarivanje dece. Majka nije nužno bila aktivni učesnik u zlostavljanju, ali je policiji rekla da zna za to i da ništa nije preduzela. Uhapsili su je 6. januara zbog zanemarivanja dece. 
 

Komentari (1)
Loading
Ja
18.02.2022 14:48

Ovo dvoje idiota bih tukla dok se ne unerede od batina, monstrumi, jadno dete