Ona ima 61 godinu i 17 unučadi: Sada želi još JEDNO dete sa svojim 37 godina mlađim partnerom

Vesti 19.01.2022 18:40 0

Keril McGregor i Kuaran McKain su par koji je stekao popularnost zahvaljujući video snimcima svojih života koje postavljaju na TikTok

Ona ima 61 godinu i 17 unučadi: Sada želi još JEDNO dete sa svojim 37 godina mlađim partnerom

Printscreen/TikTok

Između supružnika je 37 godina razlike, a 61-godišnjakinja već ima sedmoro dece iz ranijih veza. Sada Keril i Kuaran žele svoju bebu.

Par se upoznao 2012. godine, kada su zajedno radili u jednom od lanaca brze hrane. Kuaran je u to vreme imao 15 godina. Kasnije je njihov kontakt zamro, ali su se ponovo sreli 2020. kada je 24-godišnjak video Šeril da radi kao prodavačica u prodavnici. Brzo su počeli da se zabavljaju i venčali su se prošle godine. Sada planiraju da uvećaju porodicu.

Šeril već ima sedmoro dece i 17 unučadi. Ipak, supružnici su izjavili da zaslužuju sopstveno dete. Venčali su se u septembru 2021. i smatraju da je krajnje vreme da pokušaju da dobiju dete. Par je pokušao sam da zatrudni, ali su se zbog godina žene odlučili ili na surogat majčinstvo ili na usvajanje.

- Više volimo surogat majčinstvo. Tražimo zgodnu surogat koja će biti voljna da potpiše ugovor da posle rođenja nema ništa sa bebom. U slučaju usvajanja, tražimo dete koje ima biološke roditelje različite boje kože, kako bi osetili da smo mi njihovi pravi roditelji - rekao je Kvaran na jednom od snimaka.

Par je čak uzeo u obzir i jednu od Kerinih ćerki. Ova 61-godišnjakinja shvata da zbog velike razlike u godinama može da umre mnogo ranije od svog muža. Ipak, ističe da veruje u svog partnera i zna da će biti odličan otac.

- Naše porodice podržavaju ovu odluku, iako su u početku bile zabrinute - priznala je žena.

 

Komentari (0)
Loading