Loše se osećam zbog nje: Treba da se porodim, a svekrva je od mene tražila nešto što me je izbacilo iz takta

Vesti 14.10.2024 11:50 0

Trudnice pred porođaj imaju dovoljno razloga za brigu, i bez neobičnih zahteva od strane članova porodice.

žena

Shutterstock

Jedna buduća mama je samo nekoliko nedelja pred rođenje prvog deteta, umesto da dobije podršku od članova porodice, pa i od svekrve, dobila od nje neobičan zahtev koji joj je stvorio dodatni stres.

Svekrva želi da živi s nama

Trudnica je napisala svoju ispovest na društvenoj mreži „Redit“ i tražila savet od ostalih korisnika. Rekla je da su ona i njen suprug nedavno kupili novu kuću. Samo nekoliko dana pre porođaja, svekrva je imala neverovatan zahtev. Izjavila je da želi da se preseli u kuću i živi sa njima. Insistirala je na tome da je razlog želja da pomogne snaji oko bebe, ali buduća mama bi radije da bude sama sa svojim suprugom i ne želi da joj svekrva stalno boravi u kući. "Svekrva je dobra, ali treba nam privatnost. Upravo smo kupili novu kuću i ovog meseca treba da se  porodim. Sigurna sam da svekrva želi da živi s nama jer je nesrećna što živi sama", napisala je žena. Dodala je da joj nije potrebna ni finansijska pomoć niti pomoć oko bebe jer imaju dovoljno para da pokriju sve troškove i mogu sami da se snađu. "Loše se osećamo što je odbijamo jer je jako fina", objasnila je snaja.

žena

Shutterstock

 

Pristojno joj saopšti da to ne želiš

Buduća mama tražila je pomoć od korisnika „Redita“ kako da kaže svekrvi da ne žele da se useli kod njih. Ljudi su se u komentarima složili da treba pristojno da je odbije. "Nema potrebe za uverljivim argumentima. Verovatno će to videti samo kao razlog za raspravu. Jednostavno 'ne' je potpuna rečenica koja mora doći od vašeg muža", napisao je jedan korisnik.

Drugi se takođe složio da žena samo treba da kaže "ne", bez objašnjavanja. "Bilo koji argument koji smisliš samo je nešto protiv čega se ona može usprotiviti. Nemoj joj davati razlog za raspravu", dodao je. "Ne, hvala. Jedna cela rečenica. Potpuno prihvatljivo. Nije potrebno dodatno objašnjenje", zaključio je treći.

.

Video:

 

@najzena.rs Marija Šerifović smršala 4 kilograma za 10 dana! Evo i kako #najzena #zena #fypシ゚ #fyp #goviral ♬ original sound - Najzena.rs

 

.

 

 

Komentari (0)
Loading