Posle 35 godina braka saznala mračnu tajnu: „Načula sam suprugov telefonski razgovor i zanemela“

Vesti 10.10.2024 19:09 0

Baš kada je trebalo da proslavi 60. rođendan, žena je saznala tajnu koju je krio njen muž s kojim je u braku 35 godina.

žena

Shutterstock

Kada čujete da vaša voljena osoba možda ima rak ili neku drugu po život opasnu bolest, to je jedna od najgorih vijesti koje možete primiti. Za jednu ženu je to bio samo vrh ledenog brega, pošto je otkrila još nešto kada je čula slučajno muževljev razgovor telefonom.

Rekao je da je voli više od svega

Žena je pred svoj 60. rođendan i 35. godišnjicu braka slučajno čula supruga kako razgovara telefonom i izjavljuje ljubav svojoj ljubavnici. Šok je usledio nakon što su već imali težak dan pošto je suprug išao na analize kod lekara zbog sumnje da ima rak.

Pišući svoju ispovest na društvenoj mreži „Redit“, žena je objasnila da je njen suprug bio na terasi, ali ga je čula kako priča. "Pitala sam se s kim razgovara jer niko drugi nije ovde osim njegovog oca koji je u spavaćoj sobi, pa sam slušala. Čula sam ga kako govori reči, poput ’volim te više od svega’, ’ti si moja srodna duša, ali ne možemo da započnemo zajednički život dok ne saznam imam li rak ili ne jer ne želim da te opterećujem’, a uz to je rekao kada mu je bio zakazan termin za biopsiju i ponovio koliko voli tu osobu," napisala je žena.

žena

Shutterstock

 

Suprug me vara više od 20 godina!

"Meni nikada nije izjavio beskrajnu ljubav niti me nazvao svojom srodnom dušom pa sam isprva bila malo zbunjena, a onda sam shvatila šta čujem." Žena je objasnila da su ona i suprug zajedno brinuli o 87-ogodišnjem svekru i da imaju odraslu decu koja ne žive više sa njima. Takođe je otkrila da je pe 10 godina već uhvatila supruga u prevari, ali da su tada rešili problem. Međutim, sada je saznala da je suprug vara više od 20 godina! To je nateralo da se zapita šta dalje da radi. "Da li da ćutim, sedim i gledam kako se to odvija, jer primamljivo je gledati ga kako laže i vara a ne zna da ja znam, moglo bi biti zanimljivo, ili da odem u spavaću sobu gde on sada spava i kažem mu šta znam?", upitala je ostale korisnike „Redita“. Kasnije je dopisala da se suočila sa svojim mužem i da će se razvesti jer je iscrpljena od svega.

Ostavi ga što pre

Drugi korisnici „Redita“ su joj pružili podršku i ohrabrivali da što pre napusti muža. "Tvoj poklon za 60. rođendan treba da bude sloboda", "Suoči se s njim što pre! Želi da ostane s tobom jer ima rak i zna da ćeš se brinuti za njega. Samo te iskorišćava,“ "Proveri novac, da nije preduzeo nikakve finansijske poteze očekujući da će te ostaviti", neki su od komentara ljudi koji su pročitali ispovest ove žene.

.

Video:

 

 

.

Komentari (0)
Loading