"Izgleda kao da je tek izašla iz kupatila ogrnuta peškirom", opet se svi zgrožavaju: Rijana u providnom ogrtaču ušetala na reviju, Ana Vintur se nije ni okrenula

Nedeljko Tišanović Vesti 08.09.2024 19:06 0

Da li se vama dopada njen izgled?

Rijana

Profimedia

Pevačica Rijana  prisustvovala je otvaranju Nedelje mode u Njujorku i na reviji brenda Alaia privukla je veliku pažnju.

Njeno pojavljivanje na reviji izazvalo je uzbuđenje, a snimak njenog ulaska brzo je postao viralan na društvenim mrežama.

Pevačica je na događaju nosila belu, svetlucavu mrežastu tkaninu ispod koje je imala korset. Neobičan outfit pridržavala je rukom, uz pomoć asistenata. Ova kreacija je isticala njene bujne grudi i duge noge, a dok su mnogi gosti revije bili oduševljeni njenim izgledom, na društvenim mrežama su se pojavili ironični komentari poput: "Ja kad izlazim iz tuša kako bih se javila na telefon", "Ovako ja izgledam kad kasnim u školu", i "Izgleda kao da je tek izašla iz kupatila ogrnuta peškirom".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cut (@thecut)

Osim komentara na njen outfit, primetilo se i da je Rihanna na reviji ignorisala manekenku Naomi Kembel. Glasine o njihovom lošem odnosu postoje već godinama, a najnoviji incident je dodatno pojačao te spekulacije. Na društvenim mrežama su se pojavili video snimci na kojima Rijana pozdravlja ljude oko sebe i grli osobu koja sedi pored Naomi, ali sa manekenkom se nije pozdravila.

Prve glasine o sukobu između pevačice i manekenkevpojavile su se 2017. godine, kada je Naomi prestala da prati Rijanu na Instagramu.

Tada je Naomi izjavila:

Sve je u redu. Naravno da je u redu — negirajući bilo kakav sukob između njih.


Bonus video: 

 

Komentari (0)
Loading