Kejti Holms izgleda kao lutka u omraženim farmerkama: Mamila poglede u uskom modelu, a majica nije ostavila ništa mašti na volju

Vesti 05.09.2024 10:57 0

Ona je kompletirala autfit crnom tašnom brenda Stratberi koja je imala dugi lanac, a njena kosa je bila ravna i imala je razdeljak na sredini

Kejti

INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Nakon što je pozirala u maloj crnoj haljini koja je izazvala buru na mrežama, Kejti se ponovo odlučila za detalj koji neki vole, a neki mrze. U pitanju su uske farmerke.

Nakon što se pojavila na događaju koji su organizovali ,,Barneys New York" i ,,Hourglass cosmetics", glumica i majka je prošetala njujorškim ulicama u opuštenijem autfitu, premda je zbog njene neoske zelene majice i metalik srebrnih balentanki brenda Franko Sarto bila u centru pažnje.

Holmsova, koja će se pojaviti u novoj epizodi serije ,,Poker Face", je spojila prozirnu majicu sa crnim brushalterom i blago ispranim farmerkama koje su sušta suprotnost njenim uobičajenim širokim pantalonama.

Iako su mnoge poznate osobe nosile uske farmerke (mislimo na Kejt Midlton), Holmsova je dala svoje odobrenje omraženom modelu. Ona je kompletirala autfit crnom tašnom brenda Stratberi koja je imala dugi lanac, a njena kosa je bila ravna i imala je razdeljak na sredini. 

Najpoznatija po ulozi Džoi Potera u ,,Dosonovom svetu", glumica je napisala dirljivu belešku nakon što su se pojavile vesti da je njen kolega Obi Ndefo preminuo. Deadline izveštava da je Holmsova podelila objavu Instagramu u kojoj je rekla da je bilo divno raditi sa Ndefom i da je tako ljubazan čovek. ,,Šaljem molitve i blagodat njegovoj porodici. Počivaj u miru”, nastavila je.

Ndefo je igrao zeta Džoi Poter, Bodija Velsa, u omiljenoj seriji od 1998-2002. Njegova sestra Nkem je rekla da je preminuo 31. avgusta, ali nije navela uzrok smrti.

Holms je takođe ponovo objavio poruku Meri-Margaret Hjums, koja je igrala Gejl Liri. Ta poruka je glasila: „Teško mi je da zamislim da si nas napustio, dragi prijatelju. Uvek si bio i uvek ćeš biti blistavo svetlo. Kakav primer čiste ljubavi i upornosti koje ste pružili dok ste se suočavali sa životnim izazovima. Čuvaću sve naše poruke ljubavi i podrške tokom proteklih nekoliko godina. Počivaj u miru divni ratniče."

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Ovaj model farmerki uskoro će preplaviti ulice Srbije 👖 #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading