Sa 52 godine, Lana je želela da ponovo izgleda kao sa 18: Hirurgu je donela jednu jedinu fotografiju. Pogledajte njen novi izgled (UZNEMIRAVAJUĆI VIDEO)

Slobodanka Ćorić Vesti 03.09.2024 20:20 0

Iako je bila spremna na izazove, rezultat odmah nakon operacije bio je šokantan

ŽENA

Printscreen/Instagram

Lana je nedavno napunila 52 godine i odlučila je da se oslobodi znakova starenja. U potrazi za podmlađivanjem, obratila se plastičnom hirurgu, donoseći sa sobom fotografiju iz svoje 18. godine. Iako je bila spremna na izazove, rezultat odmah nakon operacije bio je šokantan.

Lana je odlučila da se podvrgne fejsliftingu, poznatom i kao ritidektomija, hirurškoj proceduri koja zateže kožu lica kako bi se uklonili tragovi starenja. Ova operacija, koja se bavi uklanjanjem viška kože i podizanjem, može da pruži vidljive rezultate tek nakon nekoliko meseci zbog dugog oporavka i procesa zaceljivanja.

Plastični hirurg Dmitrij Vladimirovič Batjukov iz Minska, koji je izveo operaciju, dokumentovao je ceo proces. Koristeći snimke pre operacije, dan nakon operacije i šest meseci kasnije, pokazao je kako se Lana promenila tokom vremena.

ŽENA

Printscreen/Instagram

 

Lana je došla u njegovu ordinaciju sa svojom 18-godišnjom fotografijom i objasnila: „Razlog za ovu operaciju su neizbežne promene koje donosi starenje, koje više ne odražavaju moje unutrašnje stanje, energiju i stil života. Bavim se sportom, volim putovanja i želela sam da moje lice bude u skladu sa tim. Operacija je bila uspešna, iako sam bila spremna na čudne trenutke tokom rehabilitacije.“

Dodala je: „Namera mi nije bila da promenim crte lica, oči, nos ili usta, već da uklonim znakove starenja. Sada, posle pet meseci, operacija je nadmašila sva moja očekivanja. Da li bih ponovila sve ovo, sada kada znam kako izgleda period rehabilitacije? Da.“

Dr. Batjukov je na svom Instagram profilu podelio detalje o konsultacijama i postoperativnom periodu, naglašavajući važnost razgovora o željama i mogućim komplikacijama pre nego što se podvrgnete intervenciji. Takođe je istakao važnost obaveštavanja o svim prethodnim procedurama i postupcima, kako bi se postigli najbolji rezultati.

Komentari (0)
Loading