Ovaj model farmerki uskoro će preplaviti ulice u Srbiji: Svi ih traže jer izdužuju figuru, a možete da ih nađete za 2.500 dinara

Jelena Vukelić Vesti 30.08.2024 18:26 0

Farmerke su komad garderobe kojima se vraćamo svake jeseni, pa ako ste u potrazi za najlaskavijim modelom u kojem ćete ponosno prošetati, obratite pažnju na ovaj

Džesika Alba

Profimedia

Jesen samo što nije stigla, a modne entuzijastkinje uvek vole da budu korak ispred kada su u pitanju najnoviji trendovi, pa na vreme nabavljaju komade za narednu sezonu.

Naomi Osaka podigla modnu prašinu na US Openu Nakon baggy modela ili onih sa ravnim nogavicama, još jedna varijanta farmerki nametnula se kao must have ove sezone, a odmah su ih prihvatili i poznate ljubiteljke mode poput Džesike Albe. 

Reč je o tzv. barrel jeansu, odnosno farmerkama „burastih“ nogavica, jednom od najvrućih jesenjih trendova oko kojeg već sada vlada veliki hajp.

 

 

Iako svi ove godine najavljuju povratak skinny jeansa, širi i komotniji modeli neće nestati sa scene.

Farmerke širokih nogavica iz godine u godinu iznenađuju novim detaljima, pa će tako ove jeseni postati aktuelan kroj pantalona koji karakteriše kontura u obliku slova O. Budući da podsećaju na bure, ova varijanta širokih nogavica naziva se još barrel leg jeans.

Ovakvi modeli su obično uski u struku i pozadi, šire se prema butinama i ponovo sužavaju u člancima. Ono što na prvi pogled ne može da zvuči nimalo laskavo, u stvarnosti jako dobro funkcioniše - čak i više od toga.

Naglašeni su struk i članci (najuži delovi tela) koji stvaraju savršenu siluetu.

Kako da ih nosite?

Osim što su jako cool, ovakvi modeli su izuzetno udobni za nošenje, a u zavisnosti od kombinacije, možete ih nositi na bezbroj načina, pa čak i za poslovne prilike. Kako biste još više istakli najuže delove tela, na primer, nosite stilettice i crop top - idealni su uz ovakve farmerke jer dopuštaju koži da zablista. Uska rolka koju uvučete u pojas takođe je dobar izbor; baš kao i gležnjače, zahvaljujući kojima uska ivica nestaje u obući.

U prodavnicama u Srbiji možete da ih nađete u rasponu cena od 2.500 do 5.700 dinara.

 

Komentari (0)
Loading