Rođendan traje kao Ivkova slava: Dua Lipa slavila sa društvom u nestašnom crnom kompletu, ovaj trenutak je zapalio internet!

Vesti 30.08.2024 11:09 0

„Veraaaanoooo“, napisala je ona u opisu objave...

Dua

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Ako priprema za izlazak znači da obučetehaljinu ili odaberete raskošnu bluzu, Dua Lipa ne zna ništa o tome.

Pevačica je svoj rođendan proslavila 22. avgusta, ali žurka još traje. Ona je objavila je još jednu fotografiju s proslave, kada je nosila svilenkasti crni šorts i odgovarajuću majicu.

Lipa je takođe dodala veliki, debeli kaiš preko šortsa. Donji deo je imao naborani porub i elastični struk, a izgled je kompletirala gomilom ogrlica i narukvicama. Pozirala je sa svojom sestrom i prijateljima, a fotografije su bile vešto zamagljene, praćene svetlima.

„Veraaaanoooo“, napisala je ona u opisu objave, koja nije prikazivala samo zabavu, već i pevačicu koja se sunčala na bazenu i ogrtač ukrašen karanfilima.

Iako je poznata po svojoj ogromnoj kolekciji bikinija, Lipa ima isto toliko lepih ogrtača, uključujući heklani ogrtač koju je nosila u današnjoj objavi, koji je imao ružičaste karanfile i nežno zeleno lišće. Uparila ga je sa bikinijem boje mahovine i širokim belim šortsom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

Lipa, koja je proslavila rođendan uz ,,paradu bikinija", sada možda ima još razloga za slavlje.

Kako piše The Guardian, nakon što je osvojila tri Gremija i sedam Brit nagrada, Lipa se prijavila za „licencu kako bi zaštitila svoje ime kao brend“ za sladoled. Papirologija je trenutno kod Zavoda za intelektualnu svojinu, tako da će fanovi uskoro moći da uživaju u ledenim desertima svoje omiljene pop zvezde.

Britanski list napominje da još nema nikakvih detalja niti zvaničnog saopštenja Lipe, ali dodaje da se njena prijava odnosi na „sladoled od mleka, sladoled bez mleka, kornete, sladoledne deserte, sladoled torte, i ledena pića, kao što su milkšejkovi i jogurti." 

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Madona ne gubi vreme sa 38 godina mlađim dečkom 👩🏽‍🤝‍👨🏼 #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading