Devojka nije prala kosu 6 meseci! Oduševljena je rezultatom, svima je pokazala šta je radila umesto toga

Vesti 25.08.2024 16:30 0

Jedna devojka čak 152 dana nije oprala kosu, ali joj ona ipak nije bila masna. Evo kako je to uspela.

žena

Shutterstock

Devojka je na društvenoj mreži TikTok, gde ima više od milion pratilaca, objavila video snimak u kome je ispričala kako nije prala kosu oko šest meseci i da je oduševljena što joj kosa posle toga nije masna.

Koristila mešavinu sa kakaom

Ispričala je da je to zaslužan šampon za suvo pranje kose koji je sama pravila. Ona je podelila recept za pravljenje tog šampona koji je koristila. To je mešavina aru praha (kupuje se u prodavnicama zdrave hrane) i kakao praha. Ona je, naime, snimila video nakon 152 dana tokom kojih nije prala kosu, već koristila samo ovu mešavinu u prahu kojom ju je osvežavala. Kako kaže, kosa joj ne opada, nije masna, a nema ni perut. Naprotiv, kosa joj miriše na kakao.

 

 

Prirodni šampon za suvo pranje kose

Recept je jednostavan. Pomešajte kakao i aru prah, koji možete da nabavite u bolje snabdevenim radnjama zdrave hrane i tom mešavinom trljajte kožu glave. Ona je utrljala mešavinu u koren kose pomoću četke za rumenilo i potom prstima. Ova jedinstvena formula osvežava kosu bez upotrebe vode. Aru prah je poznat po svojim svojstvima da apsorbuje višak ulja sa kose, ostavljajući je svilenkasto mekom i sjajnom. Kakao prah, s druge strane, daje volumen i sjaj, ali i miris čokolade. Odličan je izbor za negu kose bez upotrebe štetnih hemikalija.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading