Kajli Džener ne ume da stari: Objavila provokativne fotke u bikiniju koje još niste videli, zapalila internet vrelim telom!

Vesti 17.08.2024 19:58 0

Srebrna narukvica i cvetne minđuše su kompletirale izgled

Kajli

WALTER / Bestimage / Profimedia

Mali heklani bikini gornji deo i široka suknja su u stilu Kajli Džener.

Majka i rijaliti zvezda je objavila je novu galeriju na Instagramu u kojoj je pokazala potpuno beli autfit, idealan za provod na jahti. 

Najmlađa sestra klana Kardašijan-Džener je nosila beli heklani halter sa debljom trakom od pletiva oko dekoltea. Uparila ga je sa niskom suknjom. Srebrna narukvica i cvetne minđuše su kompletirale izgled. Njena kosa je bila ravna.

,,Majka oluja", napisala je ona u opisu objave koja je sadržala video snimak udara groma.

Podsećamo, Dženerova je u novom intervjuu za British Vogue otkrila zašto je donela odluku da sakrije svoju romansu sa Timotijem Šalameom od tabloida, te da voli što su neki delovi njenog privatnog života privatni.

,,Privatnost mi je jako važna," rekla je i dodala da je ,,srećna" što je neke stvari sakrila iz oči javnosti.

Rekla je da je to što se pojavljivala na televiziji od kada je imala 10 godina naučilo kako da razlikuje koje stvari treba da podeli, a koje da sačuva za sebe.

,,Od malena sam naučila kako da se nosima sa svim ovim na način koji je najbolji za mene. ,,Iz tog razloga se ne opterećujem, da budem iskrena."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

Kajli je dodala da je sve to samo deo njenog svakodnevnog posla i da je zbog njenog pedigrea na rijaliti TV-u i dugog vremena koje je provela u centru pažnje, prihvatila to kao deo svoje svakodnevice.

„Ljudi me pitaju: ’Kako se nosiš sa svim ovim?‘ Ne sećam se kako je bilo pre“, završila je Kajli. „Zaista samo pamtim svetla i kamere." 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading