Dragana Mićalović u mini roze haljini kao Barbika, Karleuša u haljini za baš svaku ženu... Rođendan Milice Pavlović okupio poznate dame koje su zasijale

Nedeljko Tišanović Vesti 12.08.2024 19:56 0

Koja dama je bila najbolje obučena?

ATA Images

ATA Images

Pevačica Milica Pavlović sinoć je proslavila svoj 33. rođendan u jednom poznatom hotelu u Beogradu. Ovaj događaj okupio je brojne poznate ličnosti koji su prošetali svoje modne kombinacije i time zasenili javnost.

Glamurozni prostor i dobra atmosfera, kako mediji pišu, omogućili su pravu plejadu poznatih ličnosti. 

Među njima su se našli, Dragana Džajić, Ana Kokić, Dragana Mićalović, Jelena Karleuša i mnogi drugi...

Sve dame su bile odevene po sloslednjoj modi. Kokićeva se odlučila za šljokičastu dugu haljinu, Dragana Džajić za kratku belu, čime su sve goste bacili u trans. 

Pored njih dve, pažnju su privukle - Jelena Karleuša koja se odlučila za dugu plavu haljinu sa zanimljivim detaljen na prednjem delu, u istoj nijansi torbu, a sve je začinila naradžastom senkom na očima, kao i savršeno doteranom kosom. 

Mićalovićeva s epojavila u mini roze haljini koja je savršeno isticala njen struk, kao i izvajne noge. Haljina je na sebi imala i zanimljive detalje koji dodatno doprinose glumicinom zanosnom izgledu. Dragana je potpuno izgledala zanosno. Celi stajlong je zaokružila belom tašnom i šljokičavim štiklama.

Slavljenica se odlučila za nešto izazovnije komade te je nosila crnu haljinu koja se ukršta oko vrata, a na prednjem delu ima niti koje su tako postavljene da se jasno vidi njena zanosna figura. Sve je to začinila zanimljivim sandalama i frizurom koa je 

Koja dama je prema vašem mišljenju imala najbolji stajling?

 

 

Bonus video: 

Komentari (0)
Loading