Šorts i za kućnu varijantu i za izlazak: Gvinet Paltrou prošetala u najlepšem modelu, ova boja je savršena za sve žene!

Vesti 08.08.2024 09:33 0

Ovaj tip šortsa nije samo udobniji jer nema rajfešlus, već je praktičniji s obzirom da se može kombinovati sa raznim odevnim komadima

Gvinet

Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Gvinet Paltrou je kraljica opuštenog, kežual stila, što potvrđuje njen najnoviji autfit.

Glumica je zapažena kako šeta po Hamptonsu u laganom šortsu u zadivljujućoj zelenoj nijansi. Nije nas samo privukla boja, već i elastična traka oko struka zbog koje je šorts udobniji nego teksas šorts. Gvinet je kompletirala izgled sa belom majicom, belim patikama i naočarama za sunce.

Ovaj tip šortsa nije samo udobniji jer nema rajfešlus, već je praktičniji s obzirom da se može kombinovati sa raznim odevnim komadima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @paltrowqueen

 

Možete obući majicu i obuti patike kao Gvinet ili se odučiti za elegantniju varijantu i obući bluzu i kompletirati autfit štiklama, savetuje People.

Paltrou nije jedina poznata ličnost koja voli ovakav šorts. Dženifer Lopez ga je takođe nosila tokom odmora u Parizu, a Kejt Hadson je prošetala Njujorkom u svilenoj haljini zelene boje sa vezicama.

Podsećamo, glumica je 28. juna podelila nekoliko modernih kombinacija na svom Instagramu. Iako su sve izgledale fenomenalno, sedma po redu se posebno istakla jer smo imali priliku da je vidimo u crnom bodiju, laganim pantalonama i crnim sandalama. Sa sobom je takođe ponela i braon tašnu. 

Gvinet nije jedina poznata ličnost koja voli ovaj stil. Zvezde poput Lindzi Lohan, Riz Viterspun i Tejlor Svift su takođe nosile bodije, bele pantalone i tašne ovog leta. 

 

 

Ovo je savšen primer jednostavnog autfita. Ne samo da su njeni modni komadi lepi sami po sebi, lako se kombinuju i kreiraju moderne i praktične kombinacije.

Gvinet je takođe primećena na odmoru na Kapriju, u Italiji, u odeći kao iz modnog časopisa.

Osnova njenog autfita nije bila uobičajena za nju. Ona je kombinovala crnu majicu bez rukava i bele platnene pantalone sa crnim sandalama i torbu.

Međutim, crno-beli džemper na pruge je privukao veliku pažnju.

Bez obzira da li se nosi samostalno, preko bluze ili vezan oko vrata, lagani džemper je svestran komad koji ćete obožavati.  

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading