Skinućete do 5 kg za samo 5 dana uz ovaj napitak: Jeftin je, brzo se priprema, a salo će se istopiti

Tatjana Badarević Vesti 02.08.2024 15:27 0

Reč je o napitku koji stimuliše probavu i izbacuje višak tečnosti iz organizma.

žena

Shutterstock

 

Ako imate višak kilograma, reč je, zapravo, o višku nakupljenih masnih naslaga na pojedinim delovima tela, često na bokovima, ili oko struka, koje ugrožavaju zdravlje niza organa.

Debljina povećava rizik od dijabetesa i visokog krvnog pritiska, bolesti srca i poremećaja žuči. Naravno, višak kilograma najviše smeta kad počne narušavati naš izgled i samopouzdanje.

Većina nas u borbu protiv kilograma kreće tek kad se pojave neki zabrinjavajući simptomi, ili kad nas lekar upozori da smo ugrozili zdravlje, no put do toga da se rešimo viška često je vrlo iscrpljujuć i dug. Ako ste se našli u toj situaciji, donosimo recept za jedan vrlo efikasan napitak, koji se pije 5 dana nedeljno i doprineće skidanju do 5 kilograma za nedelju dana.

Napitak treba piti svako jutro pre doručka, pet dana za redom. Napravite pauzu od 10 dana  i ponovite. Tretman se s istim pauzama možete ponavljati sve dok ne budete zadovoljni postignutom kilažom. 

Kombinacija peršuna i limuna deluje tako da ubrzava proces probavljanja i stimuliše izbacivanje viška tečnosti iz organizma. Time će doprineti sagorevanju masti, a bogat je i vitaminima i mineralima, pa ima i dodatne prednosti za zdravlje. 

Super napitak za skidanje kilograma

Sastojci:

- 1 limun, 
- 60 grama peršuna
- 3 dcl vode

Priprema:

Iscedite limun. Peršun iseckajte na sitno. Stavite u posudu i pomešajte s vodom, pa dobro izmešajte. 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading