Ni torba od 37.000 dolara nije mogla da zaseni njenu tugu: Princeza u besprekornom izdanju, ali očaj "izbija" iz nje

Tatjana Badarević Vesti 31.07.2024 12:55 0

Iako je bila besprekorno našminkana, Šarlin je u ovg puta bila sinonim za izreku da novac ne može kupiti sreću.

Profimedia

Profimedia

 

Princeza Šarlin od Monaka pojavila se na svečanoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu u društvo svog supruga princa Alberta, kako piše RCFA.

S obzirom na to da je u mladosti bila profesionalna plivačica te je i sama u to vreme učestvovala na Olimpijskim igrama, jasno je da ju je dolazak na otvaranje vratio u neka stara vremena.

Kraljevski par stigao je u Elisejsku palatu sa španskim kraljem Felipeom, danskim kraljem i kraljicom te belgijskim monarsima. Dok se španska kraljica Leticija neretko odlučuje za španske high street brendove, a kraljica Meri od danske reciklira svoje autfite, Šarlin je poznata kao ljubiteljka skupocenih komada.

Kako prenosi portal Ufo No More, "najtužnija princeza2 je samo prošle godine na odeću potrošila 370.000 evra, dok je godinu ranije u svoju garderobu uložila čak 740.000 evra.

 

Iako je bila besprijekorno našminkana te je izgledala prelijepo kao i inače, Charlene je po mnogima i ovog puta bila sinonim za izreku da novac ne može kupiti sreću, jer je i ovog puta na njenom licu bila vidljiva tuga.

 

Kad je reč o otvaranju Igara, Šarlin se odlučila za prekrasan beli kombinezon svečanog kroja s potpisom brenda Luj Viton. Kad je reč o modnim dodacima, izabrala je metalik srebrne detalje  i pripadajuću Luj Viton torbu od krokodilske kože čija je cena vrtoglavih 37.000 dolara.

Iako je bila besprekorno našminkana te je izgledala prelepo kao i inače, Šarlin je po mnogima i ovog puta bila sinonim za izreku da novac ne može kupiti sreću, jer je i ovog puta na njenom licu bila vidljiva tuga.

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading