Modni promašaj ili statement? Ljudi, šta je obukla Jelena Rozga, "ovo nije haljina, to je zločin"

Slobodanka Ćorić Vesti 30.07.2024 17:05 0

Ona je nastupila u Budvi i za tu priliku odabrala crno-belu haljinu sa optičkom varkom, koja naizgled naglašava sve ženske obline

Modni promašaj ili statement? Ljudi, šta je obukla Jelena Rozga, "ovo nije haljina, to je zločin"

Alo/Live Production

Jelena Rozga je na nastupu u Budvi nosila haljinu koja se nekima nije dopala. Jelena Rozga važi za jednu od najlepših i najpopularnijih pevačica u regionu, a njen modni stajling je često hvaljen. Ipak, ovog puta atraktivna pevačica je neke „razočarala” svojim modnim izborom za nastup.

Ona je nastupila u Budvi i za tu priliku odabrala crno-belu haljinu sa optičkom varkom, koja naizgled naglašava sve ženske obline. Iako je popularna Splićanka godinama među najlepšim pevačicama i divila se zbog svoje figure, ovog puta fanovi nisu komentarisali njene vitke noge ili zadivljujuću figuru, već šta je nosila, prenosi B92.

 

„A kakva je ovo haljina?“, „Ona je top, ali ova haljina je zločin“, „Ma, ova haljina joj nikako ne stoji“, neki su od komentara ispod snimka koji je pevačica objavila. ali jedno je sigurno – Jelena izgleda odlično, a priznala je da „više nije solo igračica”.

@najzena.rs Motivišemo vas da se borite za ono u šta verujete i da nikada ne prihvatite bilo šta manje od onoga što zaslužujete 💗#zena #najzena #fyp #foryoupage #fpyシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs


 

 

Komentari (0)
Loading