Letnji manikir koji naglašava preplanuli ten: Žene masovno odlepile za njim, a pogledajte i zašto

Tatjana Badarević Vesti 30.07.2024 19:02 0

Aperol spritz manikir je ovih dana pravi hit na društvenim mrežama i žene ga masovno traže u kozmetičkim salonima.

nokti

Shutterstock

 

Leto sa sobom uvek donese neke nove trendove u lepoti, a oni ne zaobilaze ni manikir.  U današnje vreme trendovi nastaju na društvenim mrežama, a one su ovih dana prepune aperol spritz manikira.

Inspirisani omiljenim letnjim pićem, ovi nokti dolaze u raznim nijansama narandžaste, savršeno naglašavajući preplanuli ten i stvarajući onaj pravi, letnji utisak.

Od svetlih pastelnih tonova do dubokih i vibrantnih, stvaraju vizuelni efekat koji podseća na zalaske sunca i penušave letnje večeri. Ovaj manikir nije samo estetski privlačan, već i savršeno pristaje uz preplanuli ten, a žene ističu da je upravo to jedan od najvećih pluseva ovog efektnog manikira.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tracey H (@pickynailart)

 

I baš su zato korisnice društvenih mreža prigrlile ovaj trend. Aperol Spritz nokti oduševili su ljubiteljke minimalizma, ali i žene koje vole da eksperimentišu sa letnjim manikirom.

Stoga na društvenim mrežama možemo pronaći jednostavne primere u raznim narandžastim nijansama, ali i one koji uključuju šljokice ili pak krišku narandže.

Bonus video:

 

@najzena.rs Motivišemo vas da se borite za ono u šta verujete i da nikada ne prihvatite bilo šta manje od onoga što zaslužujete 💗#zena #najzena #fyp #foryoupage #fpyシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading