Omražena pevačica ponovo šokira: Dua Lipa okrenula leđa pa otkrila tajnu poruku, evo šta je pisalo na njenoj zadnjici

Vesti 20.07.2024 17:03 0

Na ostalim slikama bilo je moguće videti Lipu kako se sunča, pozira sa belim konjem, nosi udoban potpuno sivi autfit, pokazuje svoje zavidno duge trepavice i pravi selfi u ogledalu

Dua

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Ako vas sunce i letnje vibracije već nisu spremili za vikend, onda će Dua Lipina najnovija slika.

Pevačica je objavila niz fotografija među kojima se posebno istakla slika na kojoj nosi bikini na vezivanje sa porukom- ,,radical optimism" (srp. ,,radikalni optimizam")

To je nije samo Duin stav, već i naziv njenog novog albuma koji je objavljen 3. maja. Dua je uživala pored bazena u slatkom bikiniju i nameštala svoju prepoznatljivu crvenu kosu.

„Sve i svašta“, napisala je objavu u svom uobičajenom zagonetnom stilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

Obožavaoci su očekivali upravo ovakve improvizovane slike za koje se čini da nemaju nikakvu poentu osnim da možda ubrizgaju malo serotonina pravo u njihove vene. Druga slika prikazuje Lipu kako nosi majicu na kojoj piše ,,Spice Girls" dok šeta, što dokazuje da je ženska moć uvek u trendu.

Na ostalim slikama bilo je moguće videti Lipu kako se sunča, pozira sa belim konjem, nosi udoban potpuno sivi autfit, pokazuje svoje zavidno duge trepavice i pravi selfi u ogledalu.

Lipin dečko, Kalum Tarner se nije pojavio na slikama. Njih dvoje su povezani od januara 2024. godine. Glumac je konačno uspeo da pronađe mesto na Lipinom Instagramu ranije ovog meseca u kolekciji fotografija koje je pevačica objavila u znak sećanja na Glastonberi festival.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

Lipa je ove godine nastupila na kultnoj bini Pyramid Stage. Ona je po prvi put da je predvodila festival i, taj trenutak je manifestovala kao dete, prenosi The Guardian.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading