"Probam venčanicu po prvi put" napisala je i rasplakala sve: Tamara Kalinić otpočela pripreme za svadbeno slavlje

Nedeljko Tišanović Vesti 14.07.2024 13:59 0

Oduševićete se...

"Probam venčanicu po prvi put" napisala je i rasplakala sve: Tamara Kalinić otpočela pripreme za svadbeno slavlje

Profimedia

Najpoznatija srpska blogerka, Tamara Kalinić, ne skriva da se sprema za venčanje sa svojim izabranikom, Filipom Testom.

Njihov dugoočekivani veliki dan je konačno na pomolu, a obožavaoci sa neizvesnošću prate svaki detalj u nadi da će saznati nešto više o ovom događaju. 

Početak ljubavi 

Priča o njihovoj ljubavi počela je pre tri godine, kada su zvanično stupili u vezu 2020. godine. Njihova veza je izrasla iz poslovnog aspekta, s obzirom da oboje rade u modnoj industriji. Tamara je već nakon prvog sastanka znala da je Filip prava osoba za nju, a ta odlukan se definitivno pokazala ispravnom.

Tamara Kalinić

Printscreen/Instagram

 

 

Jun 2023. godine će u Tamarinom životu ostati upamćen kao mesec kada ju je Filip zaprosio na njihovoj omiljenoj destinaciji, italijanskom gradiću Ravelo. On je na srpskom jeziku zatražio odobrenje za Tamarinu ruku od njenog oca, a nakon toga iznenadio je predivnim prstenom. Naravno, odgovor je bio potvrdan, i od tada su započele pripreme za njihovo venčanje.

 

Sada se na Tamarinom Tik Tok nalogu pojavio snimak na kojem je ona podelila svoju prvu probu venčanice i tako raznežila pratioce. 

 

@tamara Trying on wedding dresses for the first time🥹 Prepare for the wedding content now that we have so much work to do #bridetobe #weddingdress #wedding ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono - moshimo sound design

 

—  Probam venčanicu po prvi put —  napisala je influenserka, a zatim su se nizali komentari: 

 "Uh, najteže je biti prelep i prezgodan u svemu, ali znaćeš kad naiđeš na pravu, osetićeš, kao za muškarca, jednostavno znaš da je to ta", "Plačem...", "Čekam tvoje venčanje više nego svoje"...

Svi nestrpljivo iščekuju da vide kako će izgledati na njenom velikom danu, dok se pripreme za ceremoniju nastavljaju uzbudljivim tempom.

Podsetimo da je Tamara na svom Youtube kanalu podelila da će ona i njen izabranik ostati dosledni svom stilu. Odlučila se da na svoje slavlje ponese venčanicu koju potpisuje italijanski brend Valentino. 

 

@najzena.rs Koje 3 osobine biste voleli da Vaše dete nasledi od Vas 👶🏼🙂 #najzena #zena #foryou #fyp #viralvideo #fypシ゚ #viraltiktok ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading