Ova žena je upravo razbila predrasude: Salma Hajek prošetala sedu kosu na Vimbldonu i nikad brutalnije izgledala nije!

Tatjana Badarević Vesti 12.07.2024 18:26 0

Salma Hajek i njen suprug Fransoa Henri Pinolt bili su ovih dana Vimbldonu.

Selma Hajek

Profimedia

 

Salma Hajek i njen suprug Fransoa Henri Pinolt bili su ovih dana na Vimbldonu, kako piše British Vogue.

Njihove fotografije sa tribina ubrzo su se proširile društvenim mrežama te su se mnogi osvrnuli na jednu stvar. 57-godišnja glumica oduševila je obožavatelje frizurom. Njena kosa prošarana je s nekoliko sedih pramenova, koje Selma ne skriva. Magazin Vogue potom se raspisao o njoj i naglasio kako "prihvatanje sedih ne može biti lepše".

Selma Hajek

Profimedia

 

 

Slično su pisali i njeni obožavatelji. "Obožavam ovu njenu sedu kosu", "Sviđa mi se što si pokazala sede", "Prekrasna si", "Sada si još lepša", "Najlepša i najharizmatičnija žena na svetu", pisali su.

Jedna od najlepših glumica na svetu

Salmu Hajek mnogi smatraju jednom od najlepših glumica na svetu. Jednom prilikom je progovorila o tome kako nije mogla da dobije nijednu ulogu u komedijama na početku karijere zbog toga što je u holivudskim krugovima bila pojam seksepila i "nije joj bilo dozvoljeno da bude smešna".

Selma Hajek

Profimedia

 

 

"Ceo život sam htela da radim komedije, a ljudi mi nisu dali. Govorili su mi: "Ti si seksi, pa ne možeš biti i smešna." Ne samo da nisi smeo biti pametan nego nisi smeo biti ni duhovit devedesetih", izjavila je u intervjuu za GQ.

Inače, Salma Hajek je u srećnom braku sa Fransoom Henrijem Pinoltom već 15 godina.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading