Zaboravite sandale, i ovog leta svi žele meš baletanke: Žene u Srbiji se takmiče koja će pre da ih kupi, rasprodaju se čim se pojave

Jelena Vukelić Vesti 10.07.2024 12:18 0

Svakog leta pojavi se novi model cipela koji opseda naše fidove na mrežema. I dok su prošle godine bile sandale za ribare, sada se pojavila nova opsesija - mrežaste, providne baletanke - meš baletanke.

cipele

Shutterstock

Čak je i modna influenserka Leandra Medine Cohen posvetila ceo editorijal meš baletankama, koje su odjednom postale "vizit karta" devojaka koje žele da budu u trendu.

E sad, ovaj trend se razvija već neko vreme - The Rov je poslao obuću koja liči na čarape još 2019, a Khaite je izdao verziju ukrašenu Svavorski kristalima za proleće/leto 2023.

I Sandi Liang i Loeffler Randall su ove sezone iskoristili dizajn — sa siluetom Meri Džejn i ukrasom od kristala. 

Bilo kako bilo, ove baletanke se prodaju čim se pojave. A zašto? Pa razlog je zato što su jednostavne, zabavne i prozračne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandy Liang (@sandyliang)

Zapravo, možda je najubedljiviji argument za mrežaste ravne baletanke ipak taj što ih je neverovatno lako nositi. I baš je tako, bilo da nosite haljine, suknje, pantalone sa ravnim nogavicama, savršeno će se uklopiti.

I što je još bolje, možete da ih operetete i brzo osušite posle svakog nošenja i uvek će biti kao nove. 

Komentari (0)
Loading