Atraktivno, drugačije — obara sa nogu: Stajling Jelene Karleuše koji mami uzdahe, a možete ga i vi nosti

Nedeljko Tišanović Vesti 07.07.2024 19:30 0

Pevačica se odlučila za toaletu koju samo najhrabrije žene mogu da ponesu, ali moguće ga je i transformisati.

ATA Images

ATA Images

Pevačica Jelena Karleša nastupila je u Inđiji gde je sudeći po pisanjima medija uspela da obori rekord posećenosti. Publika je u velikom broju došla da isprati njen nastup, da se zabavlja uz muziku koju ona izvodi i koja je zaštitni znak njenog lika i dela. 

Pored neverovatnih tekstova, koreografija i njene energije, ono šta uvek obuče predmet je spekulisanja u javnosti, odnosno da li su kombinacije zapanjujuće ili ipak "previše otvorene" kako kritičari često navode.

Ono što je bitno napomenuti, a i sama to naglašava da njen scenski kostim nije isto što i garderova koju nosi u prodavnicu ili na roditeljski sastanak.

Međutim ona je sada nosila neon kombinaciju koju samo najhrtabrije žene mogu da ponesu, ali istu tu kombinaciju moguće je tranformisati. Kako na samoj haljini ima učkur koji je moguće podešavati, ono šta može da bude dobar trik jeste da se on provuče kroz sve vezice i tako dotegne haljina. 

Privatna arhiva/Miloš Miletić

Privatna arhiva/Miloš Miletić

 

 

Kao glavni trik jeste to da možete ispod ove haljine, što je i sama pevačica uradila, ako se malo bolje zagledate, obući donji veš koji je nešto drugačije dizajniran u odnosu na njen. Možete dodati veš koji ima nešto duže rubove te će tako prekriti određene delove tela i što će transformisati vaš izgled. 

Jelena je nosila i Versaće neon naočare i otvorene bež čizmice. Na sve ovo dodala je i mrežaste čarapa u bež nijansi koje odlične sa sakrivanje (ne) savršenosti. Zanimljva je i njena savršeno isfenirana kosa i dužina kose koja dodatno čini njenu figuru vitkijom. 

Ova haljina sa ovim trikom pogodna je za izlaske u noćni provod, ili za šetnju u nekiom krajevima kraj mora, kao što je npr. Barselona, Ibica i slično. 

Kako se vama dopada njen stajling?

Privatna arhiva/Miloš Miletić

Privatna arhiva/Miloš Miletić

 

 

 

Komentari (0)
Loading