Izdužuje noge + rezervisana za posebna slavlja: Haljina Jelene Rozge koju samo najhrabrije mogu da iznesu

Nedeljko Tišanović Vesti 07.07.2024 18:41 0

Pevačica je nastupila na jednom festivalu i tom prilikom svojom energijom i izgledom oduševila publiku.

ATA Images

ATA Images

Regionalna zvezda, pevačica Jelena Rozga nastupila je na jednom festivalu u Šapcu gde je zabavljala široke narodne mase svojim hitovima koji su postali jedni od vodećih hitova na koje se svako može pozvati i proživeti svoju sudbinu. 

Ona je uspela da pobliku razveseli i digne na noge, pošto je poznata po svojoj energičnosti, ali je u isto vreme oborila sve sa nogu zbog svog zanosnog izgleda. 

ATA Images

ATA Images

 

 

Odlučila da obuče haljinu koja je dizajnirana od crnih "krljušti" koje se presijavaju i donose spektar nijansi koje se kreću od crne, nešto svetlije crne do sive. Ovakva haljina je odličan komad jer automatski sav fokus stavlja na vaše noge čime ih izdužuje, a ujedno idržava akcenat na dizajnu pa daje pravi balans između otvorenosti i svedenosti. 

Na sve ovo pevačica je dodala otorene crne sandale, nešto decentniji nakit, odnosno svedene minđuše i narukvice, ali je upečatljiv bio i crveni lak koji je pevačica uspešno iznela. Posebno je zanimljivo to što je nosila i bež mrežaste čarape koje su dobar detalj koji sakriva sve (ne)savršenosti.

Jelenina haljina kratkih rukava i zatvorenog okovratnika delo je brenda Rotate,  a ujedno je u potpunosti od recikliranih materijala, a njena cena je oko 340 evra.

Kako se vama dopada njen stajling?

 

 

 

Komentari (0)
Loading