Ponovo je stavila burmu? Dženifer Lopez u izazovnoj majici i muškim pantalonama prkosi Benu Afleku?

Nedeljko Tišanović Vesti 03.07.2024 12:00 0

Spekuliše se da je pevačicin odnos sa glumcem Benom Aflekom na klimavim nogama, ali je ona sada iznenadila sve.

Profimedia

Profimedia

Velika holivudska zvezda, glumica i pevačica Dženifer Lopez uslikana je na ulicama Njujorka u veoma zanimljivoj odevnoj kombinaciji. Iako je poznata kao trendseterka, ovoga puta se odlučila za nešto intrigantniju odevnu kombinaciju koja je svima postala misterija. 

Najviše pažnje privukla je njena majica, koja je savršeno isticala njen isklesan stomak, ali svima je dobro poznato da voli istaći svoju vitku figuru. Najveća misterija je postao natpis na njenoj majici - "JLo budi moja mama". 

Istog trenutka je uspela da uzburka javnost. Spekuliše se da joj je inicijalna ideja bila da isprovocira, po svemu sudeći budućeg bivšeg muža, glumca Bena Afleka

Pored majice koja je izazvala najviše pažnje, tu su i njene "isflekane" pantalone brenda Acne Studios koje se mogu pazariti za tričavih 700 evra. Ono šta je zanimljivo jeste da ih možemo naći na odeljku gde se prodaju komadi za muškarce. Zanimljivo je i to da patike Kswiss Classic Pf Platform koje je ponela uz ovu kombinaciju vrede blizu 50 evra. 

Efektna je bila i poznata Dior torba koja je zaokružila ovaj look, dok ujedno možemo videti i James Oro naočare čija je vrednost blizu 100 evra. Tu su i minđuše koje je odlučila da uklopi uz sve. Alke potpisuje Jennifer Fisher, čija je vrednost oko 170 evra. 

Kako bi ovoj kombinaciji dodala boja, ona se odlučila za roze kardigan kao i da ponese njenu burmu o čijoj vrednosti se i dalje priča. 

"Pošto su prirodni zeleni dijamanti veoma retki, procenila bih da ovaj prsten košta najmanje pet miliona dolara", izjavila je Dženifer.

 

 

Komentari (0)
Loading