Autfit Gvinet Paltrou je sve što vam treba ovog leta: Jednostavni komadi koji se lako kombinuju, a izgledaju fenomenalno na svim ženama

Vesti 02.07.2024 11:12 0

Gvinet nije jedina poznata ličnost koja voli ovaj stil...

Gvinet

Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Gvinet Paltrou zna kako da učini svaki autfit uzbudljivim.

Glumica je 28. juna podelila nekoliko modernih kombinacija na svom Instagramu. Iako su sve izgledale fenomenalno, sedma po redu se posebno istakla jer smo imali priliku da je vidimo u crnom bodiju, laganim pantalonama i crnim sandalama. Sa sobom je takođe ponela i braon tašnu. 

Gvinet nije jedina poznata ličnost koja voli ovaj stil. Zvezde poput Lindzi Lohan, Riz Viterspun i Tejlor Svift su takođe nosile bodije, bele pantalone i tašne ovog leta. 

 

 

Ovo je savšen primer jednostavnog autfita. Ne samo da su njeni modni komadi lepi sami po sebi, lako se kombinuju i kreiraju moderne i praktične kombinacije.

Podsećamo, glumica (51) je nedavno primećena na odmoru na Kapriju, u Italiji, u odeći kao iz modnog časopisa.

Osnova njenog autfita nije bila uobičajena za nju. Ona je kombinovala crnu majicu bez rukava i bele platnene pantalone sa crnim sandalama i torbu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Backgrid (@backgrid_usa)

 

Međutim, crno-beli džemper na pruge je privukao veliku pažnju.

Bez obzira da li se nosi samostalno, preko bluze ili vezan oko vrata, lagani džemper je svestran komad koji ćete obožavati. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading