Novak i Jelena Đoković osvojili Pariz: Dok on juri Grend slem titulu, ona oduševljava jednostavnim stilom - milioni u banci, a oblači se skromno!

Slobodanka Ćorić Vesti 02.06.2024 07:43 0

Dok Novak trenira, Jelena je iskoristila priliku da obiđe kišni Pariz

jelena đoković

Printscreen/Instagram

Najveći teniser svih vremena Novak Đoković uspeo je posle velike borbe da se plasira u osminu finala Rolan Garosa, pošto je u meču trećeg kola punom preokreta savladao Lorenca Musetija. Kako se čini do prelomnog trenutka je došlo kad je sa tribina njegova supruga Jelena, krenula da ga bodri iz sve snage. Slika njenog navijanja obišla je svet, a Novakov pogled govori da mu je samo to trebalo da krene silovito.

Kao što vidimo srpski teniski as Novak Đoković ovih dana boravi u Parizu zbog velikog teniskog turnira Rolan Garos, na kojem se bori za svoju 25. Grend slem titulu i pokušava da ostane prvi na ATP listi, a kako mediji prata njegov pohod, pažnji javnosti prati i svaki Jelenin korak. 

 

 

Dok Novak trenira, Jelena je iskoristila priliku da obiđe kišni Pariz. Za šetnju prestonicom Francuske, odlučila se za kežualni stil. Nosila je teget sako sa zlatnim dugmićima ispod kojeg je virila klasična bela košulja. Kombinaciju je upotpunila ravnim farmerkama i belim patikama sa uzdignutim đonom. Kao detalj, oko vrata je nosila džemper poznate modne marke.

"Iz Pariza s ljubavlju," napisala je kratko Jelena uz svoju objavu, a prvi komentar ostavio je njen suprug Novak, koji nije krio oduševljenje, pa je svojoj lepšoj polovini ostavio dva zaljubljena emotikona. Mnogi su komentarisali kako Jelena, uprkos velikom bogatstvu, bira jednostavan i nenapadan stil oblačenja.

 

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading