Srpkinja najlepša tinejdžerka na svetu: Ema je predstavljala našu zemlju na svetskom izboru lepote

Slobodanka Ćorić Vesti 31.05.2024 13:15 0

Mlada Ema Lebanov iz Pančeva zasenila je svet svojom harizmom i lepotom, predstavljajući Srbiju na prestižnom svetskom takmičenju lepote

ema

Printscreen/Instagram

Ema Lebanov, mlada Pančevka, osvojila je svet svojom lepotom, a njene fotografije na društvenim mrežama otkrivaju i zašto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMA LEBANOV (@emalebanov)

Pre četiri godine, Ema Lebanov je predstavljala Srbiju na svetskom izboru lepote u Egiptu. Kao Miss Eco Teen International, takmičila se u kategoriji devojaka između 16 i 19 godina, ističući se po svojoj harizmi i lepoti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMA LEBANOV (@emalebanov)

Ovo takmičenje nije samo bilo takmičenje lepote, već i platforma za promociju ekologije i ekoturizma širom sveta. Ema je bila ambasadorka Srbije, srpske kulture i tradicije na globalnom nivou, predstavljajući prirodne lepote i zanimljive turističke destinacije naše zemlje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMA LEBANOV (@emalebanov)

Na kastingu kompanije Miss Yu, Ema je bila izabrana da predstavlja Srbiju, u narodnoj nošnji se plasirala u top 10 najlepših devojaka širom sveta. Osim toga, osvojila je i titulu zaštitnog lica hotela gde su devojke boravile tokom priprema, kao i titulu Miss Interneta, osvajajući srca publike glasovima na portalima i društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMA LEBANOV (@emalebanov)

Iako je počela svoju karijeru u modelingu slučajno, Emu je odvela njena harizma i lepota, te su takmičenja i kampanje same došle k njoj.

Komentari (0)
Loading