Maska će imati najjači efekat: Super trik pomaže da koža maksimalno upije proizvod, ovo morate da znate

Vesti 23.05.2024 12:43 0

Maske za lice je moguće podesiti uz pomoć jednostavne metode koju je predstavila influenserka čiji TikTok nalog nosi naziv ,,imhannahcho"

maska

Shutterstock

Papirne maske za lice su proveren način da svom licu obezbedite svežinu, zategnutost i sjaj. One su takođe i vrlo prakrične. S obzirom da ne zauzimaju mnogo mesta, možete ih poneti sa sobom i iskoristiti ih gde god da ste. 

Ipak, maske za lice imaju jedan problem, i to je njihova dimenzija. Često se dešava da su prevelike i da zato ne dodiruju sve potrebne tačke na našem licu

Upravo zato donosimo način na koji ćete uspeti da vrlo lako rešite ovaj problem.

Smanjite je

Maske za lice je moguće podesiti uz pomoć jednostavne metode koju je predstavila influenserka čiji TikTok nalog nosi naziv ,,imhannahcho".

 

@imhannahcho do you cut ur sheet masks? 🤓👆🏻 imagine having the perfect face shape for a face mask 😔 #facemask #sheetmask #skincaretips #skincareroutine #kbeauty ♬ Bossa nova(262254) - And More Music

Ona je u svom videu pokazala kako podešava masku za lice kako bi savršeno pristajala njenom licu. Stavila je masku na lice i počela je da seče određene delove makazama. Prvo je isekla deo između očiju, a potom je prešla na deo ispod nosa, na bradi i u uglovima nosa.

Na ovaj način je maska bila potpuno priljubljena uz sve delove njenog lica. 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading