Ceo svet danima priča o haljini Megan Markl: Da li je njom htela da isprovocira kraljevsku porodicu?

Naj žena Vesti 13.05.2024 10:28 0

Megan Markl i princ Hari su bili u zvaničnoj poseti Nigeriji, a vojvotkinja je već prvog dana zablistala zbog izbora garderobe

Megan Markl

Profimedia

Megan se pojavila u vrlo lepoj, dugačkoj, svilenkastoj haljini boje breskve, a radi se o dizajnu kalifornijske dizajnerke Hajdi Merik čija je cena oko 520 evra.

Haljina je uska samo do struka, nakon čega lepršavo pada i vuče se nekoliko centimetara po zemlji, a pored toga što je bila odgovarajući izbor za ovu priliku, mnogi smatraju da postoji još jedan "lukav" razlog zbog kojeg ju je slavna Amerikanka izabrala.

 

 

Naime, sam model se zove "Windsor haljina", pa se nagađa da je Megan verovatno želela nešto poručiti na ovaj način; možda je to bila aluzija na prezime njenog muža i poruka palati da koliko god se trudili ne mogu da izbrišu povezanost para sa porodicom. Ili je možda želela da ukaže na poređenje koje se često pravi između nje i Wallis Simpson, pokojne vojvotkinje od Windsora.

Vojvotkinja od Saseksa haljinu je upotpunila zlatnim nakitom – ogrlicom, naušnicama i nizom narukvica, a odlučila se i za nizak rep uvijen u ležerne lokne. Ona je imala i jednostavnu, nenametljivu šminku.

I Hari je svoj modni izbor prilagodio velikim vrućinama u Nigeriji, izabrao je pantalone i košulju od krem lana.

Komentari (0)
Loading