Žene se otimaju o njih: Vrtoglave štikle koje nosi Zendaja su boli glava, daju visinu i izdužuju siluetu

Vesti 11.05.2024 18:33 0

Štikle su sada ključni deo Zendajinog stila na svakom crvenom tepihu...

Zendaja

Profimedia

Zendaja uvek pleni na crvenom tepihu, zahvaljujući saradnji sa svojim dugogodišnjim stilistom Lo Roučem — i svojim štiklama.

Rouč (45) je u nedavnom intervjuu za modni podkast ,,The Cutting Room Floor, Roach" Reča Omondija, podelio detalje o svom radu sa Zendajom (27) tokom godina i zašto ona skoro uvek nosi štikle ,,So Kate" od 120 milimetara dizajnera Kristijana Labutina kada prisustvuje nekom događaju.

On je štikle nazvao ,,jednim od najsvestranijih cipela, i jednim od najbolnijih."

Rouč je u podkastu objasnio da zvezda filma ,,Rivali" nosi cipele ,,So Kate", koje su inspirisane manekenkom Kejt Mos. On je ispričao kako je prvi put nosila štikle na konferenciji za štampu i da se mučila. „Pomislio sam: ’Nećeš skinuti ove cipele.‘ Zadržala ih je na stopalima, a sledećeg dana ih je ponovo obula“, rekao je Rouč. „I sledećeg dana ih je ponovo obula.“

,,Izgleda da su njena stopala nekako istrenirana. Mogla bi da ih nosi ceo dan.", rekao je Rouč.

Štikle su sada ključni deo Zendajinog stila na svakom crvenom tepihu, a Rouč je rekao Omondiju: „Ljudi govore: ’Poslati ćemo cipele’, a ja odgovaram, ’Ona će nositi samo ,,So Kates".’

Rad Zendaje i Rouča tokom godina uključivao je mnoge modne trenutke. Poslednji put na Met Gali 2024. i njene medijske pojave za filmove ,,Rivali" i ,,Dina: Drugi deo", prenosi People.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading