Kako da budete u trendu: Ove 3 frizure će dominirati u leto 2024.

Slobodanka Ćorić Vesti 06.05.2024 17:45 0

Iako leto kalendarski još uvek nije nastupilo, unapred su poznati trendovi koji će biti popularni, bar kada je kosa u pitanju

frizure

Printscreen

U poslednje vreme srednje dužine kose su izuzetno popularne, ali ne sve frizure tog tipa prate trendove.

Evo nekoliko najlepših i najtraženijih frizura srednje dužine za leto 2024. godine:

Dugi bob sa strukturom

Klasični "shag" više nije u modi.

Sada je u trendu strukturisani dugi bob. Svetli slojevi naglašeni talasima i kovrdžama, stvarajući izvrstan boho izgled koji deluje opušteno čak i u visokoj vlažnosti vazduha.

Mokri talasi

Ravna kosa više nije u trendu, umesto toga, mokri talasi su u fokusu. Strogost je prošlost! Tokom leta 2024. godine, takozvani "wet hair look" se nosi opušteno i ležerno.

Osnova su talasi koje stvarate u kosi sa peglom za kosu. Zatim koristite gel koji ima sjajan finiš. Raspodelite ga po rukama, a zatim na kosu. Nemojte nanositi gel direktno na kosu kako biste bolje dozirali, prenosi Miss 7.

Podignuta kosa sa pletenicom

Niski rep je dugo bio popularan, ali sada se nosi nešto drugačije.

Rep uvek može biti dobar izbor, ali kako bismo vešto istakli kosu srednje dužine, preferiramo "half up" frizure tokom leta 2024. godine.

Polupodignuti rep, polupodignuta punđa, polovina kose pričvršćena šnalom za kosu - da, tako je jednostavno! Ne postoje granice kreativnosti kada je u pitanju stilizovanje. Pletenice takođe mogu privući pažnju!

Komentari (0)
Loading