Prolaze pakao: Bliska prijetaeljica otkrila potresne detalje o Kejt i Vilijamu

Slobodanka Ćorić Vesti 03.05.2024 14:44 0

Ovo je prvi put da je neko tako blizak kraljevskoj porodici odlučio podeliti takve intimne detalje

Kejt i Vilijam sa decom

Profimedia

Ova vest iz kraljevske porodice zaista je potresna. Kejt Midlton i princ Vilijam prolaze kroz veoma težak period, kako je otkrila bliska prijateljica iz njihovog kruga poverljivosti, Amalija.

"Vidim koliko su oni sada pod stresom, srce mi je slomljeno zbog njih. Nadam se da će pronaći snagu da prevaziđu sve izazove", izjavila je Amalija.

Ovo je prvi put da je neko tako blizak kraljevskoj porodici odlučio podeliti takve intimne detalje. Izgleda da je situacija toliko ozbiljna da je Amalija osetila potrebu da podrži svoje prijatelje i podeli svoju zabrinutost.

Pored toga, Amalija je razgovarala i o svom iskustvu rada sa kraljevskom decom, ističući koliko joj je važno da deca izgledaju besprekorno. Arijeta je pričala i o svojoj ulozi stiliste za princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luisa.

"Rad sa kraljevskom porodicom je izazovan, ali me ispunjava srećom kada vidim koliko su deca divna i doterana", izjavila je Amalija za lokalne medije.

Ovim rečima Amalija otkriva koliko je zabrinuta za Kejt Midlton i princa Vilijama. Bez obzira na teške trenutke, ona je odlučna da podrži par koliko god može u ovim izazovnim vremenima.

Komentari (0)
Loading