Lifting efekat za minut: Nova tehnika nanošenja rumenila osvojila bjuti svet

Olja Jelić Vesti 02.05.2024 17:40 0

Nova tehnika nanošenja rumenila pristaje svim oblicima lica i daje lifting efekat

L shape tehnika nanošenja rumenila

Printscreen/TikTok

U poslednjih nekoliko sezona rumenilo je postalo jedan od najpopularnijih mejkap proizvoda. Sve veći broj šminkera i influensera otkriva nam i nove trikove za nanošenje ovog proizvoda. Jedna od trenutno najpopularnijih tehnika svakako je L shape, koju je otkrila šminkerka Viktorija Lin, a „zeleno svetlo“ dobila je i od jednog od najpopularnijeg šminkera današnjice Patrikte.

Ključne prednosti L shape tehnike

Ova tehnika dobro funkcioniše na svim oblicima lica, a posebno se preporučuje osobama koje imaju duguljasto lice bez naglašenih jagodica. Drugi razlog jeste to što nanošenje rumenila u obliku slova L daje lifting efekat, a lice izgleda podignutije i zategnutije u predelu bočno od očiju.

 

 

Kako da nanesete rumenilo u obliku slova L?

Potrebno je da postavite ruku na obraz u obliku slova L, odnosno da palac postavite ka dnu nosa dok bi kažiprst trebalo da stavite na kraj obrve. Potez na kom vaš palac i kažiprst prave slovo L zapravo je mesto na kom bi trebalo da nanesete rumenilo.

 

@melisekrem Lifted Blush Hack 💕 would you try this? Products: @Clinique UK chubby stick (amp’d up apple) #blush #blushhack #makeup #makeuphacks #dosanddonts ♬ tip toe sped up - ︎

 

 

Možete da koristite i kompaktno i kremasto rumenilo (ili oba), a nakon nanošenja na prethodno utvrđenom mestu, potrebno je da dobro izbledate proizvod. Količnu i intezitet određujete sami, a obično se prvo nanosi kremasto pa preko njega kompaktno rumenilo. U svakoj od opcija vaše lice izgledaće podignuto i zategnutije.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading