Pogledajte joj noge! Bjanka Senzori proštala Diznilendom u još jednom šokantnom autfitu, ljudi pali u trans kada su videli

Vesti 18.04.2024 11:29 0

Na drugom snimku se vidi kako njih dvoje hodaju ka atrakciji iz ,,Ratova zvezda"

Bjanka

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest i Bjanka Senzori su imali romantičan sastanak u Diznilendu. Za tu priliku, Senzori se odlučila za još jedan autfit koji napravio pometnju na mrežama. 

Video snimci koje su snimili posmatrači pokazuju kako Vest i Senzori uživaju u Diznilendu. Njih dvoje su šetali parkom ruku pod ruku, pri čemu je Vest nosio potpuno beli autfit sačinjen od dukserice i trenerke, a Senzori je nosila autfit koji je izgledao kao da je sačinjen od bodija i haljine u različitim nijansama žute. Najupečatljivija je bila činjenica da nije nosila cipele, već je odlučila da zavije stopala bež zavojima.

 

@j.ace.m kanye at disneyland my ass did NOT see yung lean at first (also coachella still has my voice dead) #disneyland #kanyewest #yunglean #yeezy ♬ original sound - j.ace.M

 

Na drugom snimku se vidi kako njih dvoje hodaju ka atrakciji iz ,,Ratova zvezda", a osoba koja snima video doziva Kanjeovo ime i podstiče pogled u njihovom pravcu.

Senzorin i Vestov romantični izlet

Ranije ovog meseca, Vest i Senzori su primećeni na večeri u Los Anđelesu. Ona je nosila još jedan autfit koji je privukao pažnju, jer je izgledao kao komplet donjeg veša sačinjen od bež hulahopki i crnog grudnjaka. Izgled je zaokružila štiklama i crnom torbicom.

Bjanka i Kanje

Profimedia

 

Vest je nosio potpuno crnu odeću sačinjenu od crnog džempera i odgovarajuću trenerku koje je upario sa naočarima za sunce i patikama.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading