Trik sa kojim ćete imati frizuru kao iz salona: Do zadivljujućeg volumena kose u samo nekoliko koraka

Olja Jelić Vesti 16.04.2024 20:54 0

Volumen je jedna najpoželjnijih karakteristika kada je u pitanju stilizovanje kose

Volumen kose

Printscreen/Instagram

Volumen je jedna najpoželjnijih karakteristika kada je u pitanju stilizovanje kose. Svi težimo toj bujnosti i punoći, međutim, postizanje tog cilja nije uvek lako. Posebno osobe sa tankom ili ravnom kosom imaju problem da postignu izgled kose kao da su izašli iz frizerskog salona.

 

 

 

Volumen kose možete sami postići na nekoliko načina. Najpoznatiji je, naravno, uz pomoć viklera. Postoje različiti tipovi viklera, a rezultat koji ćete postići zavisi pre svega od njihovih dimenzija. Ukoliko želite sitne i suzbijene lokne, trebalo bi da koristite manje viklere. S druge strane, širokim i velikim viklerima mogu se postići blagi talasi i raskošne, velike lokne. Ali, ako želite baš veliki volumen kose, to možete dobiti u samo dva koraka.

Kako do volumena?

Sve što vam je potrebno jeste pena za kosu i fen za sušenje iste. Potrebno je da na vlažnu kosu, koju ste prethodno prosušili, nanesete penu za kosu. U zavisnosti od toga koliki volumen želite, toliko pene za kosu nanesite.

 

 

Savetujemo vam da za prvi put nanesete umerenu količinu pene, kako biste videli efekat. Kada ste naneli penu, dodatno osušite kosu. Verujemo da ste krajnjim efektom oduševljeni. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading