Žena se bukvalno prepolovila: Slavna pevačica drastično promenila stil života, kaže da je ova navika je bila ključna

Vesti 13.04.2024 17:04 0

Klarksonova se po prvi put osvrnula na lično zdravlje u svojoj emisiji...

Keli

ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Keli Klarkson je prihvatila novi stil života. Pevačica i TV ličnost nedavno je otkrila da joj je dijagnostikovan predijabetes, što ju je poguralo da promeni neke navike. Na novim fotografijama koje je podelio nalog na društvenim mrežama njene dnevne emisije „The Kelly Clarkson Show“, promena je očigledna.

Na fotografijama pokazuju Keli zajedno sa raznim gostima, među kojima su Maren Moris, Vagner Mura i drugi. Izgleda sjajno u topu krem boje i suknji sa različitim nijansama krem i žute boje.

U intervjuu za People, Klarksonova je pripisala promenu svog životnog stila preseljenju u Njujork, grad koji je primorava da mnogo hoda. „Šetnja gradom je pravi trening“, rekla je ona.

 

 

Klarksonova je takođe otkrila neke detalje svoje ishrane, koji uključuju obilje proteina, slušanje lekara, ali i povremeno razmetanje i uživanje u životu. „Ali i dalje se razbacujem. Pre neko veče sam sa ćerkom popila smrznuti jogurt i bilo je magično", rekla je ona.

Keli je govorila o svom zdravlju

Klarksonova se po prvi put osvrnula na lično zdravlje u svojoj emisiji. U toj epizodi se pojavio komičar Kevin Hart, koji joj je rekao da izgleda sjajno kada ju je video. „Pa, rečeno mi je da imam predijabetes“, rekla je Klarksonova. „To se bukvalno dogodilo… i dobro, nisam bila šokirana. Imala sam malo viška kilograma.”

„Ali nisam bila šokirana time. Rekli su: „Ti imaš predijabetes. Tačno si na granici.’ A ja sam rekla: „Ali još je nisam prešla “, našalila se. „Onda sam čekala dve godine, a potom sam pomislila, OK, uradiću nešto povodom toga." 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading