Bruka i sramota: Džulija Foks prošetala u najšokantnijem autfitu do sad, videlo se baš sve!

Vesti 12.04.2024 20:24 0

Uparila je odvažne komade sa lepršavom belom košuljom koja je savršeno odgovarala njenim platinasto plavim pramenovima i obrvama

Džulija

Jana Call me J/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Džulija Foks izašla je na ulice Los Anđelesa u svom najhrabrijem autfitu do sada, čime je postala konkurencija bivšem dečku Kanjeu Vestu i njegovoj supruzi Bjanki Senzori.

Manekenki (34) sigurno nisu nepoznati neobični modni izbori, jer je viđena u svemu od „prave ljudske kose“ do prezervativa, kravata i niza kućnih predmeta.

Ali njena najnovija odeća možda joj je najluđa do sada. U njoj je prošetala Los Anđelesom otkrivajući sve... 

Zvezda filma ,,Neobrađeni dragulji" zapažena je u kombinaciji grudnjaka i pantalona, a grudnjak je pokazao maljavu bradavicu. Pantalone su otkrivale sliku zašivenih donjih usana na kojima je pisalo „zatvoreno“.

Džulija

Printscreen/Instagram/instylemagazine

 

Uparila je odvažne komade sa lepršavom belom košuljom koja je savršeno odgovarala njenim platinasto plavim pramenovima i obrvama.

Džulijina odeća je bila upotpunjena elegantnom crnom jaknom, odgovarajućom torbicom i štiklama koje su pristajale njenoj blagoj šminci.

Izgled je podsetio na nedavni autfit koju je predstavila Bjanka Senzori, koja se udala za Džulijinog bivšeg partnera Kanjea 2022. godine.

Par je bio naširoko kritikovan zbog svojih kontroverznih modnih izbora, a mnogi su kudili repera (46) zato što dosledno pokriva svoje telo, dok Bjanka (29), svoje otkriva.

Bjanka je viđena kako pokazuje zadnjicu dok uzima sladoled i nosi crnu masku i sićušni donji veš na slikama objavljenim na Kanjeovom Instagramu, prenosi Metro.

To je izazvalo zabrinutost da je Kanje ,,ponižava", te da zbog toga retko govori u javnosti i da su drastične modne promene vezane za njegov uticaj.  
 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading