Žene su oduševljene: Dženifer Lopez izgleda glamurozno i u opuštenom autfitu, jednom detalju nema mane

Vesti 11.04.2024 19:53 0

Dženifer je izgledala udobno u pantalonama širokih nogavica, koje je uparila sa odgovarajućim belim džemperom i bež patikama

Dženi

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavne ličnosti, su baš kao mi! Nekad su glamurozni i spremni da kroče na crveni tepih, dok drugi put radije biraju ležerniji izgled. Ovo je takođe slučaj sa Dženifer Lopez, koja je primećena u Njujorku kako nosi opušteni autfit, a na licu nije imala ni trunku šminke.

Holivudska zvezda je fotografisana ispred svog penthausa na Menhetnu, sa njenim omiljenim Diorovim naočarima za sunce i fantastičnom bundom. Džej Lo je naizgled zamenila Los Anđeles za Njujork poslednjih dana, boraveći u gradu sa suprugom Benom Aflekom u svom raskošnom stanu koji je kupila 2014. godine.

Dženifer je izgledala udobno u pantalonama širokih nogavica, koje je uparila sa odgovarajućim belim džemperom i bež patikama. Glumica nije nosila šminku i viđena je kako ulazi u svoje vozilo tokom još jednog napornog dana u gradu. Kosu je oblikovala u elegantnu punđu i nosila jednu od svojih omiljenih Hermes torbi iz svoje obimne kolekcije.

Ben i Dženifer su primećeni poslednjih dana kako idu na romantične sastanke i razgledaju više stanova, što bi moglo ukazivati na kupovinu nove nekretnine nakon što je Page Six prijavio da je pevačica zainteresovana za prodaju svog stana na Menhetnu.

„To zaista nije idealno za nju“, rekao je izvor za publikaciju 2021, objašnjavajući da nije imala dovoljno privatnosti. Tokom svog nedavnog boravka u Njujorku, Dženifer je provela vreme sa svojom ćerkom Emi. Njih dve su primećene kako idu da gledaju film ,,Merrily We Roll Along". 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading