Miris će trajati čitav dan: Influenserka otkrila jedini pravi način da nanesete parfem, čak ga zna i Sidni Svini

Vesti 11.04.2024 14:18 0

Keni je dodala da bi parfem trebalo naneti na kožu, a ne na odeću jer...

žena

Printscreen/TikTok/soswagkenny

Dame uvek žele da lepo mirišu i da taj miris traje što duže. Stari trik nanošenja vazelina pre prskanja parfema po koži je odličan trik za produžavanje veka trajanja vašeg omiljenog mirisa, ali je još važnije znati na koja područja ga treba naneti.

Slavna glumica Sidni Svini je svojevremeno pokazala kako ona nanosi svoj parfem tokom intervjua za magazin ,,GQ", čime je zaradila brojne kritike od strane pratioca.

 

@gq spritzing behind the ankle is a new one #sydneysweeney #immaculate #perfumetok ♬ original sound - GQ

 

Međutim, TikTok influenserka Keni je objasnila da metoda Sidni Svini nije potpuno pogrešna, ali da su potrebne izvesne promene. U svom videu je obasnila i koje.

Parfem će trajati duže

Pre nego što je počela sa tutorijalom, Keni je objasnila da je ove trikove naučila dok je radila u prodaji parfema. 

Prvo mesto na koje treba naneti parfem su zglobovi ruku i ostaviti ćete da se parfem osuši. Nikako ga nemojte razmazivati trljanjem zgloba o zglob jer će to uništiti osnovnu notu. Nakon toga nanesite parfem iza ušiju.

 

Takođe ga možete prsnuti i između grudi ili iznad pupka jer su to toplotni centri. Ta mesta će pomoći da se miris oseti. 

Još jedno pogodno mesto za nanošenje parfema jeste na pregibima kolena. Na taj način će se miris osetiti dok hodate. Isto važi i za pregibe laktova. 

Keni je dodala da bi parfem trebalo naneti na kožu, a ne na odeću jer parfem ima bolji uticaj kada se pomeša sa našim prirodnim mirisom. Uz to je dodala da je bolje nanositi mirisne sprejeve za telo na odeću. Ukoliko želite možete ih kombinovati sa parfemima koji su sličnog mirisa. 

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading