Želite kosu boje čokolade? Ovaj frizer će vas ofarbati kremom, pa ćete biti slatki kao šećer!

Vesti 09.04.2024 14:06 0

Plavuša je poželela da ima smeđu kosu i frizer joj je ispunio želju – ali je ofarbao čokoladnim kremom!

farba

Printscreen/Instagram

Od plavuše do brinete, brzo i bez oštećenja kose. A bićete slatki kao čokolada! Bukvalno. Jer ovaj frizer za farbanje koristi čokoladni krem.

Boja traje 2-3 nedelje

Na ženi koja ima plavu kosu rezultat je fantastičan. Dobije se lepa smeđa nijansa, a boja traje 2-3 nedelje. Što je ženama veoma važno – potpuno je prirodna.

U jednom frizerskom salonu u Dubaiju hit je farbanje kremom. Koliko je takva boja trajna, frizer kaže da to zavisi od kose. Ako želite boju karamele, tada može trajati 2-3 nedelje. Ali, ukoliko želite tamniju nijansu i voljni ste da držite čokoladni krem duže na kosi, tada će i boja trajati duže. Ističe i da je čokoladni namaz odličan za sjaj kose.

 

 

Kako se farba kremom?

Krem se premaže po mokroj kosi, zatim se preko njega namaže kokosovo mleko ili balsam za kosu i dobro utrlja prstima sve zajedno. Ostavi se da stoji na kosi kao farba, ali je u ovom slučaju poželjno da to bude što duže. Tada ima jači efekat, odnosno dobije se tamnija boja. Posle toga imate prirodnu boju kose, koja daje sjaj.

Samo se nadamo da žene koje se farbaju na ovaj način nemaju problem sa napadima muva dok šetaju sa svojom slatkom frizurom.

Komentari (0)
Loading