Želećete da je iskopitate: Ana Ivanović u u savršenom autfitu za proleće - džemperu i pantalonama, kombinacijai koja svakoj ženi dobro stoji

Slobodanka Ćorić Vesti 25.03.2024 11:42 0

Pantalone sa cvetnim dezenom mogu da se kombinuju na različite načine, a ono što je benefit, to je da se slažu uz svu obuću, bilo da je reč o patikama, cipelama na štiklu ili sandalama

Ana

Printscreen/Instagram/anaivanovic

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović je modna inspiracija ženama širom sveta. Jednostavnim komadima garderobe svaki stajling učini elegantnim, a ovoga puta je objavila fotografije u savršenom autfitu za proleće. Izabrala je neobičan spoj - džemper i pantalone sa cvetnim dezenom.

Ana je bila na snimanju seta za novu kolekciju za proleće/leto nemačkog brenda Brax fashion. Pozirala je na ležaljci, a društvo joj je pravio i suprug Bastijan Švajnštajger. Ljubičasti džemper je odličan komad za trenutni period, kada su jutra hladna, a dan topao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Pantalone sa cvetnim dezenom mogu da se kombinuju na različite načine, a ono što je benefit, to je da se slažu uz svu obuću, bilo da je reč o patikama, cipelama na štiklu ili sandalama.

Ana je celokupan stajling upotpunila minđušama i ogrlicom. Inače, ljubičasta boja predstavlja boju bogatstva, elegancije i otmenosti. Važi za kraljevsku boju koja simbolizuje moć i luksuz. Ukoliko takav efekat želite da postignete, onda budite sigurni da sa ljubičastom bojom na proleće 2024. nema greške.

Komentari (0)
Loading