Tri kultne frizure koje će dominirati ovog proleća: Klasičan izbor - ležerno i sofisticirano

Slobodanka Ćorić Vesti 04.03.2024 12:15 0

Efekat raščupanih lokna daće vašem looku lagan, romantičan przvuk. A inače, odlično su rešenje za predstojeću prolećnu sezonu

glumica Demet Ozdemir

Printscreen/Youtube

Moderne frizure za dugu kosu

glumica Demet Ozdemir

Printscreen/Youtube

 

 

Razbarušrne lokne

Elastične kovrdže po holivudskom receptu teško da su pogodne za opuštene ležerne izlaske, ali njihove nemarne verzije harmonično će se uklopiti  u gotovo svakom stilu i za svaku priliku.

Možda ih zato Sienna Miller toliko voli: labave lokne postale su gotovo glumičin potpis. Efekat raščupanih lokna daće vašem looku lagan, romantičan przvuk. A inače, odlično su rešenje za predstojeću prolećnu sezonu.

glumica Demet Ozdemir

Printscreen/Youtube

 

 

Labave frizure za dugu kosu sa uvrnutim krajevima

Možda u ovom segmentu jednostavno nema ravnog vojvotkinji od Kembridža. Kate Middleton je ljubitelj umereno obimnog stajlinga, lokni i punđi: savršen kraljevski „uzorak“ našeg izbora.

Jedna od vojvotkinjinih omiljenih opcija: raspuštena kosa sa blago uvijenim krajevima – spektakularna alternativa obilnim i privlačnim loknama, kao i frizura za devojke sa gustom, prirodno bujnom kosom, poput, na primer, Liv Tayler i Lane Del Ray.

Tri kultne frizure koje će dominirati ovog proleća: Klasičan izbor - ležerno i sofisticirano

Printscreen/Instagram

 

Asimetrični razdeljak

Imidž „ispravne učenice“ odavno nije u modi: neuredna, „živa“ frizura je ono što vam je potrebno ako razmišljate o tome kako da organizujete elegantnu frizuru za izlazak (čak i ako je to samo običan ručak sa prijatelji).

Zato smelo uzimamo češalj i uništavamo pravu liniju izrastka. Za večernji izgled idemo još dalje i većinu kose bacamo na jednu stranu – elegantnije frizure od ove, stilisti još nisu smislili (i malo je verovatno da će ih smisliti u narednim godinama).

Komentari (0)
Loading