Ove pantalone morate da imate: Savršeno izdužuju noge, skidaju dva konfekcijska broja i Džej Lo ih obožava

Jelena Vukelić Vesti 20.02.2024 09:17 0

Dženifer Lopez briljira sa svojim sjajnim modnim kombinacijama, čak i kada nije na crvenom tepihu u glamuroznoj haljini.

Džej Lo

Profimedia

Nedavno je za ručak sa svojom pastorkom, ćerkom svog supruga Bena Afleka, Vajlet (17), osmislila šik stajling koji uključuje odevni predmet bez kog se ovog leta ne može.

Iako ima impresivnu kolekciju letnjih haljina, Dž.Lo je ovog puta odabrala elegantnu kombinaciju koja je postala hit. Bele pantalone su must-have ove sezone i Dženifer ih je sjajno uklopila u svoj outfit. Bez obzira da li su farmerke, pamučni ili lagani laneni modeli, bele pantalone su fantastična modna investicija koja će vas spasiti u mnogim situacijama. Em pristaju svim ženama bez obzira na građu, em izdužuju figuru i vizuelno skidaju dva konfekcijska broja.

Dženifer je pokazala da bele pantalone mogu biti svestrane i ženstvene. Možete ih kombinovati sa udobnom košuljom, bluzom ili topom, a rezultat će biti besprekoran izgled. Pored toga, Dženifer je upotpunila svoju kombinaciju belim espadrilama i prestižnom torbom Ermeš koju je uparila sa Birkin torbom od 21.000 evra.

Njena bujna smeđa kosa sa pramenovima u medenim tonovima je delovala voluminozno, dok su sjajni dodaci ovom dnevnim izgledu bile sunčane naočare sa metalnim okvirima.

Komentari (0)
Loading